10/3/14

Ολλανδία: 33 τραυματίες σε σύγκρουση τριών τράμ

ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Τριάντα τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση τριών τράμ, η οποία σημειώθηκε σήμερα σε μία πολυσύχναστη διασταύρωση του Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία.

Ολλανδία: 33 τραυματίες σε σύγκρουση τριών τράμ
«Τρία τραμ συγκρούστηκαν μεταξύ τους, προκαλώντας τον τραυματισμό 33 ανθρώπων» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ελίζε Μπέργκσμα, εκπρόσωπος της αρχής της «περιοχής ασφαλείας» του Ρότερνταμ, σύμφωνα με την οποία όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «προληπτικά».
Η πλειονότητα των επιβατών δεν είχε παρά υποστεί ελαφρά τραύματα και παραπονέθηκε για πόνους στο λαιμό ή την πλάτη, ενώ ορισμένοι υπέστησαν κατάγματα, εξήγησε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τον Γουέσελ Στόλε, έναν εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:50 τοπική ώρα (13:50 ώρα Ελλάδας) σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στα νότια του Ρότερνταμ.

Οκτώ ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να παράσχουν βοήθεια στους τραυματίες, ανέφερε η Μπέργκσμα.

Οι δύο εκπρόσωποι τύπου δεν αναφέρθηκαν στα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, όμως σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, το ένα τραμ χτύπησε από πίσω ένα άλλο που ήταν σταθμευμένο το οποίο με τη σειρά του, εξαιτίας της ώθησης της σύγκρουσης, συγκρούστηκε με ένα άλλο που βρισκόταν μπροστά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me