12/1/15

Χρυσές Σφαίρες: Αυτοί είναι οι πρώτοι νικητές

Η μεγάλη τελετή προάγγελος των Όσκαρ

Χρυσές Σφαίρες: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Χρυσές Σφαίρες: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Joanne Froggatt, J.K. Simmons, Billy Bob Thornton και Fargo τα πρώτα βραβεία

Οι Χρυσές Σφαίρες αποτελούν τον προάγγελο των Όσκαρ μολονότι οι επιλογές των δύο κριτικών επιτροπών δεν συμβαδίζουν πάντα.



Τα πρώτα βραβεία που δόθηκαν στην τελετή που ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) αφορούσαν τον Β' γυναικείο ρόλο για τηλεοπτική σειρά, τον Β΄ Ανδρικό Ρόλο για ταινία, του Καλύτερου Ηθοποιού για τηλεοπτική σειρά και αυτό της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην Joanne Froggatt για το 'Downton Abbey', το δεύτερο στον J.K. Simmons για την ταινία "Whiplash", το τρίτο βραβείο δόθηκε στον Billy Bob Thornton για το Fargo το οποίο επιλέχθηκε ως η καλύτερη μίνι σειρά για την τηλεόραση.

Η Joanne Froggatt


O Billy BobThornton


Η σειρά "Transparent" κρίθηκε ως η καλύτερη τηλεοπτική σειρά στην κατηγοράι Μιούζικαλ ή Κωμωδία και η Gina Rodriguez πήρε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού σε κωμική σειρά για το “Jane the Virgin.”

Η Gina Rodriguez


Ο Matt Bomer για το 'The Normal Heart' κέρδισε τον τίτλο του Β΄ Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου για τηλεοπτική σειρά ενώ η Amy Adams κατέκτησε τον τίτλο της Καλύτερης Ηθοποιού για μιούζικαλ ή κωμωδία για τον ρόλο της στο Big Eyes.

H Amy Adams στο Big Eyes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me