1/10/14

Επεισόδια στο Μάλμε, μια σύλληψη, δυο τραυματίες

ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Επεισόδια στο Μάλμε, μια σύλληψη, δυο τραυματίες
Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ανδρών της ασφάλειας του αεροδρομίου του Μάλμε έλαβαν χώρα στην σουηδική πόλη το πρωί της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο ένας οπαδός του Ολυμπιακού προσπάθησε να κλέψει ένα άρωμα από κατάστημα του αεροδρομίου.

Άμεσα έσπευσαν μετά τις φωνές των υπαλλήλων άνδρες σεκιούριτι του αεροδρομίου για να συλλάβουν τον Ελληνα οπαδό.

Με το που έγινε αντιληπτό το συμβάν από τους υπόλοιπους Ελληνες, έπεσαν πάνω στους σεκιούριτι για να απελευθερώσουν τον οπαδό με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη και να πάνε δυο σεκιούριτι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, ο οπαδός συνελήφθη καθώς έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οπως ενημέρωσαν οι αρχές, θα κρατηθεί στο τμήμα όλη μέρα, κάτι που σημαίνει ότι αγώνα δεν θα δει, θα πληρώσει ένα πρόστιμο και θα αναχωρήσει με τους υπόλοιπους οπαδούς για Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης...

Μικροεπεισόδια έλαβαν χώρα και αργότερα μέσα στη μέρα στο κέντρο της Πόλης, με την αστυνομία να κάνει προσαγωγές, όμως αργότερα οι οπαδοί του Ολυμπιακού αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως δήλωσε επικεφαλής της αστυνομίας η κατάσταση έχει ηρεμήσει τις τελευταίες ώρες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρκεστεί στο τραγούδι μετά συνοδείας τυμπάνων και δεν υπάρχουν άλλες «εστίες» επεισοδίων στην πόλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me