11/11/14

Citigroup: Μας δουλεύει... ψιλό γαζί!

Αγορές - Χρηματιστήρια Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 
sportandbusiness.gr/ 


Ανεξέλεγκτοι οι ξένοι οίκοι στην Ελλάδα, χωρίς καμία αμφιβολία, εδώ και πολλά χρόνια! Ουδέποτε τόλμησε κάποιος υπεύθυνος να τους στείλει στη Δικαιοσύνη ή να τους επιβάλλει βαριά πρόστιμα και όχι «χάδια» και ουσιαστικά ουδέποτε εισπράξιμα. Τελευταίο «κρούσμα», τα όσα (άλλα) λέγει και (άλλα) πράττει το Citigroup.
Ίσως κάποιοι από εσάς, να θυμάστε όταν το Citigroup, σε ανάλυσή του αναβάθμισε τον ΟΠΑΠ και έδινε τιμή-στόχο τα 12 ευρώ, μα σύσταση buy, εμείς είχαμε την άποψη ότι πρέπει να πούμε... μπάι-μπάι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh51x1xj9iubXhFrz1oyWa4Xhx4oLvtNjisvsBqVVkuBNcVWmqyIz0oWvMPUgSQvwqeDU1R1-CCeXVf7bakz4IT0Dpe3p8ogRPaU7uWOscUe9mPtPURJoBs-Tz8oOo43cWEV4FITH4XRiw/s1600/city.jpg


Τελευταία, ο ξένος οίκος μας λέει τι καλές είναι οι ελληνικές μετοχές, την ώρα μάλιστα που αυτές συνεχώς καταγράφουν νέες μεγάλες απώλειες. Αντιθέτως, σε άλλες περιόδους, συνέβαινε ακριβώς το αντίστροφο, οι τίτλοι ανέβαιναν και ο ξένος οίκος έβγαζε αρνητικά κατά βάση reports.

Τώρα, σε νέο report του Citigroup, για την παγκόσμια στρατηγική επί μετοχών, αποκαλύπτεται ότι δίνει την Ελλάδα, underweight, ενώ όλη την Ευρώπη (πλην Μ. Βρετανίας), τη δίνει overweight και από τις αναδυόμενες δίνει επίσης overweight, Κίνα, Ταϊβάν, Πολωνία κ.λπ., την δε Τουρκία neutral.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me