6/8/14

EBAΨΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΔΥΜΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...

Ο Ίαν και η Κάρεν Γκίλμπερτ από τη νότια Ουαλία απέκτησαν τρίδυμα κοριτσάκια πριν ένα χρόνο, αλλά αντιμετώπιζαν ένα μεγάλο πρόβλημα, δεν μπορούσαν να τα ξεχωρίσουν, αφού έμοιαζαν σαν τρεις σταγόνες νερό! 

Το ζευγάρι σκέφτηκε μια πρωτότυπη ιδέα...Βάφουν τα νύχια των ποδιών των χαριτωμένων τριδύμων με τρία διαφορετικά χρώματα και με το αρχικό γράμμα του ονόματος της κάθεμιας.



Έτσι η μικρή Έφιον έχει το φούξια χρώμα, η Μάντισον το πράσινο και η Πέιτζ το μωβ. Η 33χρονη μητέρα δηλώνει ότι η μεγαλύτερη κόρη της, η τετράχρονη Φαίη, βοηθά στο βάψιμο των νυχιών των τριδύμων.

Οι αδελφούλες, που το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν ενός έτους, είναι ήδη τηλεοπτικά αστέρια, αφού πρωταγωνιστούν σε δραματική τηλεοπτική σειρά στη Βρετανία, ενσαρκώνοντας τον ρόλο ενός μωρού και οι τρεις, προκειμένου να μοιράζονται τις σκηνές για να μην κουράζονται.

Η Κάρεν εξηγεί ότι το βάψιμο των νυχιών των μικρών κοριτσιών της ήταν η λύση για τους δύο γονείς, ώστε όχι μόνο να ξεχωρίζουν τις μικρές, αλλά και να γνωρίζουν ποια έφαγε, ποια έχει κάνει μπάνιο και σε ποια έχουν αλλάξει πάνα!
Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me