7/8/14

Βρε, βρε για δείτε καιρό που μας πιάσανε οι ειλικρίνειες...



ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Οι τρεις βασικοί μέτοχοι δηλαδή ο Σωκρ. Κόκκαλης (κατέχει το 21,45% μέσω της εταιρείας συμμετοχών Intrapar), ο Στ. Ψυχάρης (21,58%) και ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (23,97%), θα συμμετάσχουν στην αμκ της με στόχο την άντληση 3,46 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία ακινήτων, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας λόγω αδυναμίας αξιοποίησης της περιουσίας και της υψηλής φορολογίας, προχωρά στην αμκ για να αποπληρώσει φορολογικές υποχρεώσεις, τμήμα του δανεισμού, αλλά και για να αποκτήσει κεφάλαιο κίνησης.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της αύξησης, το έντονο πρόβλημα ρευστότητας για την κάλυψη των ανελαστικών της υποχρεώσεων που αντιμετωπίζει η Κέκροψ οφείλεται κυρίως στην αδυναμία άμεσης εκμετάλλευσης των ακινήτων της και στην επιβολή υψηλής φορολόγησης.

Το 2013 η εταιρεία παρουσίασε ζημίες μετά από φόρους 2,9 εκατ. ευρώ, με τα ίδια κεφάλαια στα 5,7 εκατ. ευρώ και υποχρεώσεις 11,8 εκατ.ευρώ.

Στο ενημερωτικό αναφέρεται πως θα επιδιωχθεί η άμεση πώληση εντός του 2014 έκτασης 3,6 στρεμμάτων (Περσέως και Ανωνύμου) που διαθέτει στο Παλαιό Ψυχικό και ενός ακόμη οικοπέδου, έκτασης 1 στρέμματος, μέρος έκτασης επί της οδού Νιρβάνα επίσης στο Π. Ψυχικό.

Θα επιχειρήσει, επίσης, να πωλήσει μεζονέτα ιδιοκτησίας της κατά 50%, ενώ προωθεί την εκμίσθωση και λειτουργία της Παλαιάς Αγοράς Ψυχικού μέχρι το τέλος του 2014.

Όπως επαναλαμβάνεται στο ενημερωτικό, το μεγαλύτερο τμήμα της ακίνητης περιουσίας της Κέκροψ διεκδικείται από τρίτους ή τελεί υπό απαλλοτρίωση. 

(σ.σ. βρε, βρε για δείτε καιρό που μας πιάσανε οι ειλικρίνειες)...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me