6/10/13

Σαράντα λεπτά από την κορυφή

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την Πινιέιρος το απόγευμα της Κυριακής (17:30) για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με προίκα το +11 του πρώτου ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου στο Σάο Πάουλο (81-70), ωστόσο καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά και να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του.

Το προβάδισμα του πρώτου ματς κάνει πιο άνετο το έργο των πρωταθλητών Ευρώπης, όπως όμως έχει ξεκαθαρίσει και ο αρχηγός τους Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο με δύο νίκες και όχι απλά να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα.

Άλλωστε οι Πειραιώτες έδειξαν ήδη από το πρώτο ματς ότι είναι ανώτεροι και έχοντας πια πλήρη γνώση του αντιπάλου αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι.

Στο κλειστό «Ζοσέ Κορέα» του Μπαρουέρι αναμένεται το απόγευμα πολύς περισσότερος κόσμος απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι, με όποια πίεση συνεπάγεται αυτό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όμως θα έχουν και πάλι στο πλευρό τους Έλληνες ομογενείς φιλάθλους.
Επιμέλεια: Αρης Γεωργίου

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me