27/1/15

Κόβει το μάτι του Τσίπρα όταν κάνει σκάουτινγκ

Κόβει το μάτι του Τσίπρα όταν κάνει σκάουτινγκ

ΠΡΑΓΜΑΤΙ. Ο ελληνικός λαός κι αυτή τη φορά επέλεξε τους καλύτερους. Τους πλέον άξιους. Εστειλε στη Βουλή τον πάντα σταθερό στις πολιτικές του θέσεις, Κώστα Ζουράρι. Τον υπερήφανο αρτοποιό Πέτρο Κωνσταντινέα. Επανεξέλεξε τον Νίκο Νικολόπουλο. Αυτόν που είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου «πουσταριό».



Η Πάτρα άλλωστε έχει μακρά παράδοση στις σπουδαίες πολιτικές προσωπικότητες. Οπως ο Χρυσανθακόπουλος που του άρεσαν τα φρούτα. Με τα δύο πόδια ξανά στη Βουλή και ο περίφημος Μιχελογιαννάκης. Ο μοναδικός απεργός πείνας στα χρονικά που μέσα σε μια βδομάδα πήρε πέντε κιλά. Εξαιρετικές αποδείχθηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ οι μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ.

Οχι σαν τον Νταμπίζα που φόρτωσε στον Παναθηναϊκό τον Μπούρμπο και τον Αναστασίου, τον Μπούι. Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει μπάλα. Κόβει το μάτι του όταν κάνει σκάουτινγκ. Και η Ραχήλ και η Τζάκρη μπήκανε στη Βουλή. Ο λαός της Αργολίδας δεν ξέρει μόνο από χόκεϊ. Ξέρει να επιλέγει τους καλύτερους. Και γι' αυτό επανεξέλεξε τον Ανδριανό. Οπως και τον Γιώργο Πάντζα και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Αυτή βέβαια που σε σχέση με τον καταποντισμό της Νέας Δημοκρατίας κατήγαγε θρίαμβο, είναι η Αννούλα η Καραμανλή. Οι ψηφοφόροι της Β' Αθηνών εκτίμησαν τους αγώνες της και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της. Ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στις επόμενες εκλογές κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία ο Παύλος Παπαδημητρίου. Αν μπορεί δηλαδή η Αννα, δεν μπορεί ο Πουρουπουπού;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me