12/12/14

Βαγγέλης Τσάπας: Ο καθένας διαλέγει και παίρνει,… απλά είναι τα πράγματα!

Βαγγέλης Τσάπας: Ο καθένας διαλέγει και παίρνει… απλά είναι τα πράγματα!


Αυτές τις ημέρες ζούμε στιγμές πολιτικά, που σίγουρα θα μείνουν στην Ιστορία. Τώρα, το πως θα γραφτεί αυτή η ιστορία είναι άγνωστο. Κάποιος όμως που βιώνει τον σημερινό παραλογισμό δεν μπορεί να μην αισθάνεται κάπως…

Σε μια Κοινωνία που έχει αποδομηθεί σε μεγάλο βαθμό, σε μια οικονομία που επί της ουσίας στηρίζεται μόνο στην έκτακτη παράλογη Φορολογία βγαίνουν βουλευτές που δεν θα τους έπαιρνες στο μαγαζί σου ούτε για υπαλλήλους και λένε ότι εμείς θα σώσουμε την χώρα και όλες τις λοιπές αηδίες…

Η κυβέρνηση του πετυχημένου πιτσαδόρου πρωθυπουργού προσπαθεί να σπείρει πανικό παντού, ώστε να τρομοκρατηθούν όλοι και να μείνουν στο καράβι της σιγουριάς. Ξεχάστηκαν βέβαια τα πανηγύρια για την έξοδο στις αγορές πριν κάτι μήνες, που ήταν μεγαλύτερη κωμωδία κι από αυτές του Αλέκου Σακελάριου…

Βλέπω και τον Παύλο Χαϊκάλη στα κανάλια… Αν υπάρχει Θεός!! Από το 50-50 στην Βουλή…Να λέει, ότι αν υπάρχει εθνικός κίνδυνος ή μεγάλη κατάρρευση του χρηματιστηρίου θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

Βρε Παύλο, όταν έκανες γυρίσματα στα τσιπουράδικα με τον Φιλιππίδη και τον συγχωρεμένο τον Μπουλά η Εθνική Τράπεζα είχε 40 Ευρώ ανά μετοχή και σήμερα αναπροσαρμοσμένη η τιμή της έχει 0,15!!. Αν αυτό δεν ειναι κατάρρευση, τότε ποιά ειναι;; Τι φοβάσαι… από το 0,15 να πάει στο 0,10 ευρώ??

Ποιος ενδιαφέρεται νομίζεις;; Κανείς πλέον… Γιατί έχει ήδη καταστραφεί ο Κόσμος, όταν εσείς κοιμόσαστε όρθιοι… ”Γιατί ρε γαμώ την τύχη μας” δεν γίνεται από ηθοποιός της δεκάρας να γίνεσαι οικονομολόγος… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ απλά!

Και πάμε λοιπόν στους σωτήρες που έρχονται….. Αν προλάβουν να έρθουν, γιατί πιστεύω με τους εκβιασμούς που θα πέσουν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα τους βρουν τους 180!! Ο Μπένι δεν πέφτει έτσι εύκολα…

Θα έρθουν λοιπόν οι κομπογιαννίτες του Αλεξ… Σαν κι αυτόν τον Καραγκιόζη που έκανε λέει απεργία πείνας και πήγε για καφέ γιατί κρύωνε. Ο κ. Μιχελογιαννάκης μίλαγε λοιπόν μπροστά στις κάμερες που τον είχαν πιάσει να τρώει κι έλεγε… όχι μωρέ, εγώ δίνω αγώνα για τους Σύριους.

Και δεν βρέθηκε ένας να του ρίξει ένα… ”κεσέ γιαούρτι πήλινο στην μούρη” και να του πει… ''Ρε κοπρόσκυλο'' για τους Έλληνες που σε βγάλανε βουλευτή και έχουν χάσει την μπάλα, δεν βγήκες μια φορα να ξαπλώσεις στο Σύνταγμα!!

Να μην πω για τους άλλους, δεν θυμάμαι και τα ονόματα τους που βγαίνουν και λένε.. Μα, θα μας δανείσει η Ρωσία!! Κανονικά σ΄ένα νορμάλ κράτος, όταν κάποιος που έχει μια θέση σοβαρή και λέει τέτοιες αρλούμπες έπρεπε να τον διώχνανε με τις κλωτσιές. ''Ρε μάστορα'', το ξέρεις ότι η Ρωσία σήμερα έχει spread 1400 μονάδες… Δηλαδή 400 μονάδες πάνω απο εμάς;;  Πως θα μας δανείσει ???

Αυτά κι αλλά πολλά ωραία λοιπόν γίνονται σ αυτήν την όμορφη παραθαλάσσια χώρα, που σφάζονται ποιος θα την πρωτοσώσει… Αλλά ας είμαστε μια φορά ειλικρινείς. Κύριοι η παρτίδα δεν σώζεται ούτε απο την Λογική του αργού θανάτου της Μερκελ, ούτε από το μη σχέδιο του Αλέξη…

Και εδώ λοιπόν ουσιαστικά τίθεται το δίλημμα που μπαίνει σε ασθενείς που ζούνε μόνο με μηχανική υποστήριξη… ‘Η τραβάς την πρίζα και πεθαίνεις ακαριαία ή ζεις με σωληνάκια μόνο και περιμένεις κάποια στιγμή να σου τραβήξουν τα σωληνάκια και να πεθάνεις πάλι ακαριαία ή να σαπίσεις από την ακινησία.

Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Απλά είναι τα πράγματα…

Υ.Γ. Πέρασε στα ψιλά, αλλά ήταν μία από τις πιο σοβαρές ειδήσεις των τελευταίων ημερών. Η Τράπεζα Πειραιώς ενέκρινε δάνεια ύψους 150.000.000 ευρώ για τα ΜΜΕ ….. Για να έχουν χρήματα και να συνεχίζουν όλη την ημέρα την παρέλαση τους στις τηλεοράσεις οι… Τιποτα με άποψη,οι βίζιτες και όλο αυτό το σκυλολόι!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me