12/7/14

Ένας άνεργος σεφ κέρδισε 3.100 ευρώ ποντάροντας μόλις 6 ευρώ

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ 500-1

Βρετανία: Ανεργος κέρδισε 3.000 ευρώ ποντάροντας στη Γερμανία

Ένας άνεργος σεφ κέρδισε 3.100 ευρώ ποντάροντας μόλις 6 ευρώ πως θα κέρδιζε η Γερμανία τη Βραζιλία με 7-1 στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 
 
 
Ο 28χρονος Τζον Μουρ, από την Βρετανία, ισχυρίζεται πως είχε ένα «προαίσθημα» μια μέρα πριν τον αγώνα της Τρίτη και είχε «τους αριθμούς ένα και εφτά στο μυαλό του» πριν αποφασίσει να ποντάρει.

Όπως δήλωσε: «Είχα ένα προαίσθημα γι'αυτό την προηγούμενη μέρα με τους αριθμούς εφτά και ένα. Υπήρχαν πολλά σημάδια, θυμάμαι πως κοίταξα το ρολόι και η ώρα ήταν 17:17. Επίσης, ζούμε σε μια πολυκατοικία και κάποιος είχε αφήσει ένα σημείωμα στην πόρτα μας πως είχαμε ένα δέμα στη ρεσεψιόν, αλλά κατά λάθος είχαν σημειώσει τον αριθμό 71 και όχι τον αριθμό του διαμερίσματός μας. 


Μου αρέσει να ποντάρω σε μεγάλα σκορ, αλλά δε σκέφτηκα ποτέ πως θα μπορούσε να γίνει Γερμανία 7 – Βραζιλία 1. Αλλά όταν είδα πως οι πιθανότητες ήταν 500-1, σκέφτηκα 'Γιατί όχι;'. Ήξερα ότι η Βραζιλία θα αγωνιζόταν χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα και τον Νεϊμάρ και σκέφτηκα πως άξιζε μια προσπάθεια».

Ο Μουρ που κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό στην Βρετανία ποντάροντας σωστά το αποτέλεσμα για τον συγκεκριμένο αγώνα, δήλωσε πως σχεδιάζει να αξιοποιήσει τα κέρδη του σε μια επιχείρηση street food, καθώς και στην αγορά εξοπλισμού Dj.

Εκπρόσωπος πρακτορείου στοιχημάτων ανέφερε πως άλλα τρία άτομα προέβλεψαν σωστά το αποτέλεσμα στην Βρετανία.

Ωστόσο ο Μουρ δεν είναι ο μεγαλύτερος νικητής της Βρετανίας σχετικά με το παιχνίδι, καθώς η κληρονόμος της Φόρμουλα 1, Ταμάρα Έκλεστον, έβγαλε κέρδος 18.000 ευρώ στοιχηματίζοντας 19.000 ευρώ πως η Γερμανία θα περνούσε στις 19/20.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, το 30χρονο μοντέλο έγραψε αργότερα στο Twitter: «Νομίζω πως είναι ασφαλές να πω πως οι επενδύσεις μου για απόψε είναι ασφαλείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me