19/11/14

Γιατί όλοι οι υπουργοί - και ο Σαμαράς - ζηλεύουν τον Λοβέρδο;;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ -ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ- ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ;

Γράφει ο Γιώργος Σαπανατζίδης
(ανταπόκριση από το Φανάρι)

Απλό! Γιατί η Σουλτάνα (Τάνια) Χριστοδουλίδου η Θεσσαλονικιά, η πρώην παρουσιάστρια του STAR, έβαλε σαν στόχο ζωής το υπουργικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου και όχι κάποιου άλλου υπουργού, ούτε του...
Πρωθυπουργού!
Και όχι μόνο αυτό αλλά όταν το κατάφερε στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά την υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης, ανέβασε στο facebook τις ανάλογες αναρτήσεις: 
«.. Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος» και 
«Το ήθελα πολύ και το πάλεψα.. Έτσι δεν πρέπει να κάνουμε όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ???» 
Την μία ανάρτηση, ήδη την κατέβασε (αυτή με την πάλη), αλλά αυτό το καταραμένο ίντερνετ τα «θυμάται» όλα! Όπως είχε κατεβάσει και τις άλλες αναρτήσεις, με τα ρομαντικά τοπία από τα «επαγγελματικά» υπουργικά ταξίδια. Με τα λεφτά του Ελληνικού λαού. Έτσι έγραφε η εφημερίδα Δημοκρατία πριν δύο εβδομάδες μετά την έρευνα στη Διαύγεια.

Τι σημαίνει να είναι μία κοπέλα προκομμένη:
Και για ποιο ακριβώς λόγο οι υπουργοί ζηλεύουν τον Ανδρέα Λοβέρδο; Μα φυσικά γιατί η Τάνια ΠΑΛΕΥΕΙ ! όπως έγραψε στο facebook. Είναι μία αγωνίστρια! Και επιπλέον πετυχαίνει τους στόχους της! Στόχος της ήταν να υπηρετήσει τον Ανδρέα Λοβέρδο του ΠΑΣΟΚ, παρόλο που η ίδια είναι ΝΔ και το πέτυχε. Θα γίνει και Ολυμπιακός για χάρη του Ανδρέα, παρότι ΠΑΟΚτζού και λίγο Βαζελίτσα.

Γιατί είναι γνωστό τοις πάσι πόσο τεμπέλες και απαίδευτες είναι οι έμπιστες των άλλων υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενώ η Τάνια Χριστοδουλίδου είναι μία προκομμένη όπως λένε και στα χωριά, μία καπάτσα, πέρα του ότι είναι και πολύ καλή δασκάλα και τηλεπαρουσιάστρια! Δεν είναι τυχαίο πως ήταν η μεγάλη προσωπική «ανακάλυψη» του Σταμάτη Μαλέλη στο STAR.  Και επιπλέον η Τάνια αφιερώνει πολλές ώρες στον υπουργό της, μέχρι και υπερωρίες λένε πως κάνει, αλλά δεν θέλει να μαθευτεί, μήπως και θεωρηθεί ότι ο Υπουργός, που είναι και κεντροαριστερός (κατά δήλωσή του), πως εκμεταλλεύεται το προσωπικό του. Ααα ντύνεται και πολύ «άνετα» έως και αισθησιακά όπως λένε στο Υπουργείο Παιδείας, αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μετράει σε ένα υπουργικό γραφείο. Και ειδικά σε αυτό του Ανδρέα Λοβέρδου. Η ίδια υποστηρίζει πως ντύνεται ελαφριά για να αντέχει τον πολύωρο κάματο κλεισμένη σε ένα υπουργικό γραφείο. Αναπαυτικό μεν με όλες τις ανέσεις ακόμα και για ξεκούραση, αλλά πάντα γραφείο.

Ο νεανικός εθελοντισμός τα χρόνια της κρίσης:
Είναι δε, τόσο μα τόσο αφοσιωμένη η Τάνια, που πήγε στην Κωνσταντινούπολη και βρήκε τον Ανδρέα Λοβέρδο που είχε συνάντηση με τον Βαρθολομαίο, ιδιωτικά!
Ω ναι, γιατί ο κ. Λοβέρδος μετά το σούσουρο που έγινε με τα ταξίδια της Τάνιας μαζί του και με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, την «έκοψε» από τα educational tours προσωρινά, μέχρι να καταλαγιάσει το κουτσομπολιό. Το έγραφε η εφημερίδα Δημοκρατία.
Αλλά η Τάνια, δεν άντεξε μόνη στην Αθήνα, στο παγερό και αφιλόξενο Υπουργείο χωρίς τον Υπουργό της και κάνοντας πράξη όσα είπε ο κ. Λοβέρδος περί εθελοντισμού των εκπαιδευτικών (διότι η Τάνια είναι και δασκάλα), υλοποίησε αστραπιαία το κάλεσμα για κοινωνική προσφορά. Έτσι ο Υπουργός της καρδιάς της, φτάνοντας στο Φανάρι (όχι να σου κρατώ το φανάρι), από την μακρινή Ιαπωνία όπου έκανε γυμναστική με Ιάπωνες μαθητές (που έχουν να φάνε), είχε μία έκπληξη! Την γοητευτική στενή του συνεργάτιδα να τον περιμένει! Είχε αγοράσει εισιτήριο και είχε κλείσει ξενοδοχείο (στον ίδιο όροφο με τον Υπουργό της) με τις δικές της αιματηρές οικονομίες! Κι ευτυχώς που βρέθηκε εθελοντικά στην Κωνσταντινούπολη, γιατί ο Υπουργός της αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα με τα νεφρά του (κάτι πετρούλες λόγω ηλικίας) και η κατά 30 χρόνια και βάλε νεότερη συνεργάτιδά του κατάφερε να προσφέρει και νοσηλευτικές υπηρεσίες. Η πεμπτουσία του εθελοντισμού από μία νεαρή δασκάλα που βλέπει τον ηλικιωμένο Υπουργό της να υποφέρει.
Τώρα βρίσκεται και Αλβανία μαζί του. Πάντα εθελοντικά και ιδιωτικά!

Ζήλια και φθόνος στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά:
Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο γιατί όλοι οι Υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά, ζηλεύουν τον Ανδρέα Λοβέρδο. Όμως ο κεντροαριστερός Υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ που περιμένει να πέσει ο Βενιζέλος και να γίνει κάποια μέρα Πρωθυπουργός, δεν είναι αχάριστος. Ετοιμάζει αποκλειστικά για την Τάνια φαντασμαγορική εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ, με τις προδιαγραφές του Moulin Rouge! Εκεί η Τάνια θα απογειώνει τον εκπαιδευτικό εθελοντισμό. Θα παρουσιάζει τη νέα εκπαιδευτική τηλεόραση στα ενδυματολογικά πρότυπα του STAR και τότε όποιος αντέξει. Ο Μαλέλης πάντως, δεν άντεξε τότε.
Διότι ο Υπουργός Παιδείας το είπε δυνατά και καθαρά μέχρι και στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου enikos στο STAR (τι σύμπτωση πάλι STAR): όποιος εκπαιδευτικός προσφέρει εθελοντικά για το δημόσιο καλό, θα παίρνει όχι λεφτά γιατί δεν έχουμε (τα τρώμε στα ταξίδια), αλλά μόρια! Και η Τάνια θα πάρει «μόρια». Τηλεπροβολής και αναγνωρισιμότητας. Τι το περάσατε; Νομίσατε πως ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν είναι συνεπής; Μήπως επειδή είναι αρχηγός ενός κόμματος (Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα) και έχει ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα άλλου (ΠΑΣΟΚ); ’λλη μία σπέκουλα των τυχάρπαστων που υποστηρίζουν ότι η εξουσία είναι γλυκιά ακόμη και για έναν κεντροαριστερό πολιτικό που δουλεύει και εργάζεται για να προσφέρει στο κοινό καλό και όχι γιατί έχει προσωπικές φιλοδοξίες.

Πίσω στα της Παιδείας, τα δικά μας:
Σπεύστε τεμπέληδες εκπαιδευτικοί που κάθεστε σπίτια σας, ενώ εκεί έξω πεινασμένα παιδάκια δεν έχουν δάσκαλο να τους ανοίξει τα μάτια και να τους γεμίσει την κοιλιά. Σπεύστε να προσφέρετε όπως η Τάνια, η συνάδελφός σας, ακόμη και με προσωπική οικονομική ζημία. Και να είστε σίγουροι πως θα λάβετε κι εσείς τα κεντροαριστερά «μόρια» που αξίζετε! Γιατί αυτός ο Υπουργός Παιδείας μπορεί να γίνει ο Υπουργός και της δικής σας καρδιάς σας. Αρκεί να το σκεφτείτε και θα το καταφέρετε! Όπως έκανε και η Τάνια. Το έγραψε και στο facebook και εδώ και 2,5 μήνες το εξιστορεί και υπερηφανεύεται, διαδικτυακά και live, σε γνωστούς και φίλους.

Και ένα μυστικό: και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, το υπερηφανεύεται, για αυτό και έχει την Τάνια παντού και πάντα μαζί του.

Συμπέρασμα: Ο εθελοντισμός μας ενώνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me