19/11/14

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα Δραματικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα

Δραματικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της Μις Ονδούρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Πέμπτη λίγο πριν ταξιδέψει στο Λονδίνο για την ανάδειξη της Μις Κόσμος. Τόσο η 19χρονη όσο και η αδελφή της βρέθηκαν νεκρές κοντά σε ποτάμι.

Νεκρή βρέθηκε η Μις Ονδούρα
Η 19χρονη Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιόθ επρόκειτο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που θα λάβει χώρα στις 14 Δεκεμβρίου.

Η τελευταία φορά που είχε θεαθεί, όπως και η αδελφή της, ήταν την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που έφευγαν από ένα πάρτι. Σύμφωνα με το Associated Press, τόσο η εστεμμένη όσο και η 23χρονη αδελφή της Σοφία βρέθηκαν νεκρές κοντά στο ποταμό Aguagua στο χωριό Cablotales.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης και ο συνεργός του προσπάθησαν να κρύψουν τις σορούς. Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον σύντροφο της αδερφής της, μαζί με έναν ιδιοκτήτη ενός σπα και άλλα δύο άτομα.

Η οικογένεια των δύο κοριτσιών είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους στην αστυνομία το περασμένο Σάββατο.

Μετά την τραγική εξέλιξη, η χώρα ανακοίνωσε πως δεν θα έχει διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία.

Η Ονδούρα είναι η «πρωτεύουσα» του κόσμου στις δολοφονίες, με την αναλογία τους να φτάνει τις 90 ανά 100.000 κατοίκους , οι διπλοί αριθμοί δηλαδή από τις γειτονικές χώρες Βενεζουέλα και Ελ Σαλβαδόρ.

Οι συμμορίες ναρκωτικών του Μεξικό έχουν εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ονδούρα, κάνοντας το μικρό κράτος της κεντρικής Αμερικής το μεγαλύτερο πέρασμα κοκαΐνης από την Αφρική στην Αμερική και στήνοντας παράλληλα ένα σκηνικό άγριας βίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me