17/11/14

Βάζει λουκέτο ο Πλεξίδας στην ΑΕΛ, κλήση για να ανακαλέσει



Online 00:10 17/11



ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Βάζει λουκέτο ο Πλεξίδας στην ΑΕΛ, κλήση για να ανακαλέσει
Ο Βαγγέλης Πλεξίδας γνωρίζει την μήνη των οπαδών της ΑΕΛ και ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αποφάσισε να αναλάβει δραστικά μέτρα. 

Ποια είναι αυτά; Να βάλει... λουκέτο στην ομάδα!

 Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας διακόπτει επ' αόριστον τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, αλλά και αυτής των Νέων, ενώ κλείνει και τα γραφεία της ΠΑΕ!
Η ανακοίνωση:
«Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ' αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ' αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ».
Το πρωί της Κυριακής, οι αντιδράσεις των οπαδών κλιμακώθηκαν και οι σκληροπυρηνικοί των «βυσσινί» έστειλαν σαφές μήνυμα στον Πλεξίδα, γράφοντάς του σε πανό που ανάρτησαν στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της ΑΕΛ «άδειασέ μας τη γωνιά και πήγαινε στο χωριό σου!»
Αργότερα μέσα στην ημέρα ο Πλεξίδας έκανε δήλωση, με την οποία καταφέρθηκε των οπαδών λέγοντας στο «flnews» «Αν θέλουν, ας έρθουν οι οπαδοί να διοικήσουν. Η λειτουργία διακόπτεται επ' αόριστον μέχρι να έρθουν οι οπαδοί να πάρουν την ομάδα. Και θα πρέπει να έχουν πολλά για να την πάρουν...»
Το ΔΣ της ΑΕΛ καλεί τον Πλεξίδα να ανακαλέσει
Την ίδια στιγμή το Δ.Σ. της ΑΕΛ καλεί την ΠΑΕ να ανακαλέσει αμέσως την προσβλητική και υποτιμητική ανακοίνωσή της περί διακοπής των λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Μετά τα όσα πρωτοφανή και πρωτόγνωρα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην νεοσύστατη - μετά κόπων και βασάνων - ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ της ΑΕΛ καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την προσβλητική και υποτιμητική ανακοίνωσή της περί διακοπής των λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος.Για να επέλθει, επιτέλους, η πολυπόθητη ηρεμία στις τάξεις της Ομάδας ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τους φετινούς της στόχους, καλούμε την μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ εταιρία L.A.Farm να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις σχηματίζοντας Διοίκηση, δηλαδή να στελεχώσει ΑΜΕΣΑ την ΠΑΕ με ικανά και επαρκή πρόσωπα σε όλες τις θέσεις με διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένες αρμοδιότητες, να απέχει εφεξής από κάθε ενέργεια που προσβάλλει, ευτελίζει και διασύρει το όνομα και την ιστορία της ΑΕΛ, και εντέλει να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε εγγράφως παίρνοντας την εντολή της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε λεπτό για χάσιμο, η υλοποίηση όλων των παραπάνω κρίνεται επιτακτική για το παρόν και το μέλλον της Ομάδας μας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε δυνάμει του θεσμικού μας ρόλου επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας. Ενημερώνουμε τη μεγαλομέτοχο εταιρία ότι τα σενάρια περί παραχώρησης ή πώλησης μετοχών δεν γίνονται δεκτά ως επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά μόνο ως αιτία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me