2/10/14

Οι πολίτες δεν θα πρέπει να έχουν την παραμικρή ανησυχία. Ο πολιτικός κόσμος θα κάνει για μια ακόμα φορά το καλύτερο.

Δεν αποκλείεται η έκπληξη και να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, γυναίκα

ΠΡΟΣΩΠΟ-έκπληξη αναζητούν για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Βενιζέλος είπε πρόσφατα ότι θα πρέπει να αναζητηθεί πρόσωπο έξω από τον χώρο της πολιτικής.

Ο Κώστας Βουτσάς (φωτό) π.χ. θα μπορούσε να πει κάποιος. Σοβαρός έξω από τη σκηνή και το σανίδι. Σεβάσμιος. Και ΑΕΚτζής. Ούτε Ολυμπιακός δηλαδή ούτε Παναθηναϊκός, που θα δίχαζε τους Ελληνες.


Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς. Και στο 100% μάλιστα. Χωρίς δηλαδή να ζητάει τη γνώμη κανενός. Αναζητώντας μάλιστα πρόσωπο με δράση στο εξωτερικό, χωρίς να έχει δημιουργήσει εντάσεις στο εσωτερικό.

Θα μπορούσε δηλαδή να ήταν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, με αξιόλογη καριέρα στην Πρέμιερσιπ, αλλά οι βουτιές που έχει ρίξει στα ελληνικά γήπεδα ενοχλούν ακόμα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Iδανικός για πρόσωπο-έκπληξη θα ήταν ο Μανώλης Μαυρομάτης. Με παρουσία στην Ευρώπη ως ευρωβουλευτής. Γνώστης έξι ξένων γλωσσών, συν της μοσχαρίσιας, επτά. Νέος σε ηλικία, αφού μόλις πρόσφατα έκλεισε τα 89 και σε άριστη φυσική κατάσταση. Κολωνακιώτης, αλλά ταυτόχρονα και πολίτης του κόσμου.

Τέλος πάντων. Οι πολίτες δεν θα πρέπει να έχουν την παραμικρή ανησυχία. Ο πολιτικός κόσμος θα κάνει για μια ακόμα φορά το καλύτερο. Η σοφία που τους διακρίνει, θα τους οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή.

Χωρίς να αποκλείεται η μεγάλη έκπληξη. Να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, γυναίκα. Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά για παράδειγμα: Η Ελληνίδα, η μάνα, η πολιτικός, η διανοούμενη.

http://www.sentragoal.gr
Κώστας Καίσαρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me