30/9/14

Εurobank: Αποδεικνύει, ότι λειτουργεί με καθαρά χρηματοοικονομικά κριτήρια...

Τράπεζες - Χρήμα Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 

Το ''S&B'', με άρθρο του στις 15 Σεπτεμβρίου και με τίτλο ''Κι όμως, παραμένουν οι αποτυχημένοι μάνατζερς!(Ή, ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι''), είχε αναφερθεί διεξοδικά και επιθετικά στο θέμα της Σελόντα και στο ποιοί αναλαμβάνουν να...αναστήσουν την εταιρεία. Τώρα, έρχεται η Εurobank, να μας επιβεβαιώσει...

Τι ακριβώς επιβεβαιώνει η Εurobank; Ότι πλέον η τράπεζα λειτουργεί με καθαρά χρηματοοικονομικά κριτήρια και θέλει να έχει έλεγχο, αλλά και λόγο, σε επιχειρήσεις που - αναγκαστικά στην προκειμένη περίπτωση - έχει σημμετοχή.
Σύμφωνα, λοιπόν,με ασφαλείς πληροφορίες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας και η ομάδα του, πήραν την πρωτοβουλία να κοινοποιήσουν και στις άλλες τρείς συστημικές τράπεζες, ότι δεν γίνεται, μετά τη μετοχοποίηση της Σελόντα, να περνάει το μήνυμα στην διεθνή επενδυτική κοινότητα, ότι μετά το restructuring, παραμένουν οι παλαιοί διοικούντες στις θέσεις τους.
Όπως αναφέρεται, η νέα διοίκηση, δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν, θέση με την οποία συμφώνησε κατά τις πληροφορίες η Πειραιώς, ενώ θετικά διάκεινται κατά τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η Εθνική, όσο και η Alpha Bank.
Κατόπιν αυτών, αναμένονται εξελίξεις οσονούπω, προκειμένου να αναλάβουν άλλα πρόσωπα τη διοίκηση της Σελόντα, με στόχο να επαναφέρουν την εταιρεία σε τροχιά νοικοκυρέματος αρχικά και σταδιακά σε θετικά πορεία και μελλοντικά στην επίτευξη κερδοφόρων αποτελεσμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me