4/9/14

Αχ βρε Τραγάκη!


Και καλά η Σόδη, πήγε στη βουλή όπως θα πήγαινε στη δουλειά της. Ο Τραγάκης γιατί δικαιούται να παθαίνει κοκομπλόκο και να μην τον σχολιάζει κανείς.

Συμβαίνει κάτι παράδοξο στο ελληνικό σύμπαν. Οι γυναίκες τύπου Σόδη περνάνε σαν αιθέριες υπάρξεις για τους άνδρες, στην καλύτερη για τσουλαρίες αν πέσουν στην αντίληψη των γυναικών. Οι άνδρες βέβαια έχουν διαχρονικά δικαίωμα σε κάθε ασυναρτησία ενώ οι γυναίκες ζούνε ακόμη σε πατριαρχικό καθεστώς.

Τα σχόλια που ακούστηκαν για την εν λόγω κυρία ήταν τουλάχιστον σεξιστικά, αν εξαιρέσουμε τους τύπους που τη βρήκαν μια χαρά… χαράδρα. Για τον Τραγάκη κουβέντα. Λάλησε λέει ο άνθρωπος ξαφνικά, του βγήκαν τα μάτια και τα λοιπά.

Ό,τι είπε και κυρίως ό,τι αισθάνθηκε είναι απολύτως δικαιολογημένο διότι της κυρίας τα ζήταγε ο οργανισμός της. Του προέδρου όλα καλά και άγια, ο καθένας στη θέση του θα βίωνε κλακάζ! Το μόνο πρόβλημα που διαπιστώθηκε στην πολύκροτη υπόθεση ήταν η κακή τύχη με τα ανοιχτά μικρόφωνα.

Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογούνται όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση που η γυναικεία πρόκληση είναι έξω από το σπίτι μας. Κάθε άνδρας που σέβεται τα όργανά του έχει πρόσβαση σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού όταν φυσικά δεν πρόκειται για τη σύζυγο, την κόρη ή τη μανούλα του.

Ωραίο το ντεκολτέ της Σόδη αρκεί να μην το λανσάρει το δικό μας κορίτσι. Οποιαδήποτε άλλη έχει το ελεύθερο να κυκλοφορεί όπως της κάνει κέφι - κι αν δεν της κάνει, υπάρχει και η Παναγία για να τη σώσει από τη «λατρεία» των ανδρών.

Το θέμα μάλλον δεν είναι οι Τραγάκηδες. Το θέμα είναι γιατί κάθε Σόδη χρειάζεται έναν Τραγάκη για να επιβεβαιωθεί.
 
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=36180

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me