11/9/14

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Εντύπωση προκαλεί η "υπο-στήριξη" των 2 παρουσιαστών του Mega, στην επαναπρόσληψη γιατρού με πλαστά πιστοποιητικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οποίος μάλιστα επανατοποθετήθηκε στη θέση το με την υπογραφή του σημερινού Υφ. Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου!!!

Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός είχε απομακρυνθεί το 2011 από τη διεύθυνση κλινικής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, επειδή αποκαλύφθηκε ότι είχε προσκομίσει πλαστή βεβαίωση απόκτησης ειδικότητας.

Ο καρδιοχειρουργός είχε ζητήσει να γίνει προϊστάμενος στη μονάδα του και υπέβαλε μια βεβαίωση όπου υποστήριζε ότι είχε κάνει τρία χρόνια ειδικότητα δίπλα στον διάσημο καρδιοχειρουργό Μαγκντί Γιακούμπ στο Λονδίνο. Ωστόσο, ένας συνυποψήφιος του υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη βεβαίωση είναι πλαστή.

Τότε, ο ίδιος ο Γιακούμπ με επιστολή του επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο έγγραφό ήταν όντως πλαστό, καθώς η υπογραφή που έφερε δεν ήταν δική του! Μετά όμως από συνέλευση του ΕΣΥ αποφασίστηκε η επαναπρόσληψη του γιατρού στην κλινική, ο οποίος δεν καταδικάστηκε ποτέ ποινικά!

Πολύ περίεργη υπόθεση και ακόμη πιο "περίεργη" η υποστήριξη του Mega σε μια ακόμη ρουσφετολογική επαναπρόσληψη. Τέλος να σημειώσουμε πως ο Υφ. Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, δηλώνει στο παραπάνω απόσπασμα , πως ο εν λόγω γιατρός ήταν "γνωστός" του.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το επίμαχο απόσπασμα απο το 2:03

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me