11/9/14

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Τα διαλυτικά φαινόμενα στην κυβέρνηση του Σαμαρά επιβεβαιώνονται καθημερινά όχι μόνο από τη διάλυση της κυβέρνησης σε επίπεδο υπουργών, αλλά και τον εμφύλιο που...
έχουν ξεκινήσει με θεατή τον Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης εναντίον του Δημήτρη Σταμάτη και ο Γιώργος Μουρούτης εναντίον της Σοφίας Βούλτεψη. Λαζαρίδης και Μουρούτης σε χαμηλής αναγνωσιμότητας κομματικά sites και blogs διαρροές εναντίον της Βούλτεψη και του Σταμάτη, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην επικοινωνία του πρωθυπουργού. Αντίθετα η Βούλτεψη με τον Σταμάτη προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν από την κυβερνητική διάλυση, αποφεύγουν τα σχόλια εναντίον Λαζαρίδη και Μουρούτη και παίζει πιο θεσμικά συνομιλώντας με δημοσιογράφους και πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ.
Ο Σαμαράς που τις τελευταίες ημέρες είναι κουρασμένος ψυχολογικά και βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης, εξελίσσεται σε πραγματικό θεατή του εμφυλίου, χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό γιατί έχει αποδυναμωθεί σε όλα τα επίπεδα και δεν του βγαίνει το παραμικρό.
Αυτό είναι το πραγματικό κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Fimotro σας το μεταφέρει πρώτο, όπως τόσα χρόνια κάνει στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me