7/9/14

Ο Αντώνης και το χάος


 
 
 

Αντώνης Δελλατόλας
Ο Αντώνης και το χάος

Αν δεν θέλετε να γίνουμε, Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Γάζα, Ουκρανία, - όχι για Σιέρα Λεόνε και Έμπολα, δεν άκουσα να πει – τότε πρέπει να συνεχίσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Αν δεν συμβεί αυτό, και γίνει κάνα λάθος και έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας βλέπω καλά! Θα πρέπει να εφοδιαστούμε με μπαλάσκες και τα συναφή... Πάνω-κάτω αυτό μας είπε ο Σαμαράς στην ομιλία του στην ΔΕΘ.


-ΕΚΕΙΝΟΣ αντιπροσωπεύει την αλήθεια.
-Ο ΣΥΡΙΖΑ το ψέμα.
-ΕΚΕΙΝΟΣ εξασφαλίζει την ευημερία.
-Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το χάος.
-ΕΚΕΙΝΟΣ εκπέμπει την σταθερότητα στο εξωτερικό
-Ο ΣΥΡΙΖΑ την αστάθεια και την απομόνωση.

Κουβέντα για ευθύνες, που η κοινωνία έχει γονατίσει, που η τρόικα επιβάλλει κανόνες και συμπεριφορές, που εδώ και δυο χρόνια ο κόσμος βιώνει καταστάσεις που μια γενιά έζησε μόνο στην περίοδο της Κατοχής...
Όλα αυτά δεν υπήρξαν...
Ανοίγονται νέοι δρόμοι για την χώρα, με την μείωση 12 λεπτών στο λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για τα μη ηλεκτροδοτούμενα σπίτια και τους αγρούς.
Αυτό είναι πλαίσιο ανάπτυξης!


Μα κάτι έχει πάθει. Δεν μπορεί...

Το ξέρω 25 χρόνια, και τον ξέρω καλά (πολύ πιο καλά από ορισμένους συμβούλους του στο Μαξίμου, εις εκ των οποίων, είναι και γενίτσαρος της Αριστεράς).

ΥΓ: Α, ξέχασα και ένα άλλο... καλό που είπε ο Αντώνης. Κάποιοι, είπε, (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ) υπερασπίζουν τους τρομοκράτες...


Μεγάλη έμπνευση και πρωτοτυπία του πρωθυπουργικού γραφιά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me