30/9/14

Όλα δείχνουν εκλογές τον Νοέμβριο...Από τις παροχές στις παραιτήσεις!

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014


Ο πιο εύκολος τρόπος να επιβεβαιώσεις κάτι είναι μέσω της διάψευσης. Το...θέσφατο αυτό γνωρίζουν όλες οι παλιοκαραβάνες του πολιτικού κατεστημένου στον τόπο μας. Είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε προέρχονται από οποιονδήποτε άλλο χώρο.


Η χθεσινή άρον άρον διάψευση των εκλογικών σεναρίων για τον Νοέμβριο από τη κα Βούλτεψη επιτείνει αντί να απομακρύνει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Το ότι μυρίζει εκλογές οσονούπω λοιπόν το είχαν διαπιστώσει όσοι βλέπουν πέρα από το δάκτυλό τους. Οι εξαγγελίες Σαμαρά στη ΔΕΘ είχαν αμιγώς προεκλογικό χαρακτήρα. Τις τελευταίες ώρες όμως έχουμε και μια σειρά από παραιτήσεις γραμματέων του κυβερνητικού σχηματισμού, παραιτήσεις που...μυρίζουν "εκλογικές φιλοδοξίες".

Η αλήθεια είναι πως η εμπειρία έχει δείξει ότι κάθε φορά που παραιτείται..στα καλά καθούμενα κάποιος γενικός γραμμματέας, δεν τον κάνει για συνειδησιακούς λόγους, αλλά απλούστατα επειδή επιθυμεί την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο.

Σήμερα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του dotnews.gr υπέβαλαν την παραίτησή τους τρεις γραμματείς που ήταν τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά.

Ο πρώτος είναι ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος. Ο δεύτερος επίσης από το πόστο του Τύπου είναι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Τρίτος, ένα στέλεχος πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο κ. Βαρτζόπουλος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο κ. Κατσανιώτης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας με τη ΝΔ, στην Αχαΐα, ο δε κ. Παναγιωτόπουλος στην Αρκαδία.

Και οι τρεις αυτές παραιτήσεις συνέπεσαν όλως τυχαίως με τις επαναλαμβανόμενες διαρροές περί πρόωρης προσφυγής στην κάλπη τον προσεχή Νοέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του dotnews.gr οι δύο επικρατέστερες Κυριακές για το κυβερνητικό επιτελείο είναι η 16η και η 23η του Νοέμβρη.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχουν διαπιστώσει πως η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει κι αν συνεχιστούν οι επικοινωνιακές "παρελάσεις" του κ. Τσίπρα η ΝΔ θα αδυνατεί να την μαζέψει.

Επομένως ευελπιστούν πως με τη γνωστή μέθοδο της τρομοκράτησης του κόσμου όπως τον Ιούνιο του 2012 θα μαζέψουν στο μαντρί τουλάχιστον τα συντηρητικά στρώματα. Σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις τύπου Άδωνι για τις καταθέσεις στις τράπεζες.

Επίσης η κυβέρνηση έχει σκοπό να παίξει και το εκβιαστικό χαρτί των παροχών, τις οποίες εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, με το ψευτοδίλλημα "ή μας ψηφίζετε και λαμβάνετε τα...ελέη Σαμαρά ή μας καταψηφίζετε και άντε να τα βρείτε από τον ΣΥΡΙΖΑ"...

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me