31/12/14

Οι Συριζαίοι είναι άνδρες και το λόγο τους θα τον κρατήσουν

30.12.2014 18:07 
 

Παρότι διανύουμε περίοδο εορτών, οι συζητήσεις περί ρεβεγιόν, μπουζουκιών και τζόγου αποτελούν παρελθόν. Οι περισσότερες κουβέντες είναι αμιγώς πολιτικές. 

Μπροστά στην πιθανή – αλλά όχι σίγουρη- επικράτηση του Τσίπρα και του Λαφαζάνη, αρκετοί Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι τ’ αστεία τελείωσαν. Το φάσμα της σουρεαλιστικής αριστεράς έχει ήδη καλύψει τη χώρα κι έχει “μαυρίσει” τις χρηματιστηριακές οθόνες.

Προσφάτως, τα ΑΤΜ’ς των τραπεζών έχουν γίνει σημεία συγκέντρωσης των απανταχού νοικοκυραίων που με δικαιολογημένη βιασύνη σπεύδουν να συγκεντρώσουν στις τσέπες τους όσα περισσότερα ευρώ μπορούν. Οι τράπεζες αδειάζουν ενώ οι θυρίδες και οι οικιακές κρυψώνες ζουν μεγάλες στιγμές…

Οι Έλληνες άρχισαν πια να φοβούνται. Περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Οι σκαμπρόζικες δηλώσεις κάποιων αγανακτισμένων δεξιών που διακήρυτταν ότι θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή ή ΛΑΟΣ δεν ακούγονται πια. 

Τα παράπονα για τον Σαμαρά και την παρέα του όλο και λιγοστεύουν. Οι οικογενειάρχες οδεύουν αργά αλλά σταθερά προς τη χλιαρή αλλά σίγουρη αγκαλιά της κεντροδεξιάς.

Unknown

Κάποιοι όμως απ’ αυτούς, φοβισμένοι ή μη, προσπαθούν  να εξάρουν τη ψυχραιμία τους και με ψευτοκούλ ύφος διατείνονται ότι “έλα μωρέ τώρα, τίποτα δεν θ’ αλλάξει, σιγά μην κάνουν αυτά που λένε, τα ίδια λέγαμε και το 81’!”


  • Σ΄αυτούς θέλω να απαντήσω σήμερα.


Αγαπητοί φίλοι, απατάσθε!

Αυτοί που σας μιλούν είναι παλαιοί κομμουνιστές που δεν άντεξαν στην αυστηρή πειθαρχία του κομμουνιστικού ιδεώδους και λάτρεψαν το γιαλαντζί!

Είναι οι Φωτόπουλοι, που ενώ έκλειναν τους διακόπτες εις το όνομα της Αγίας Απεργίας, έπαιρναν κρυφά αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από διάφορες πηγές και Δ.Σ.

Είναι ο Λαφαζάνης που ονειρεύεται να δει τη φάτσα του σε νέα χαρτονομίσματα της δραχμής κι είναι κι ο Τσίπρας που από 15 χρονών κάνει καταλήψεις σε σχολεία.

Αυτοί οι τύποι λοιπόν , από τότε που έπαιρναν 2-3%, πρέσβευαν τις ίδιες ανοησίες μ’ αυτές που πρεσβεύουν και σήμερα. Επικίνδυνες αρλούμπες που ποτέ δεν ενόχλησαν επί της ουσίας κανέναν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε να υλοποιηθούν.

Σήμερα όμως, οι παραπάνω “εγκέφαλοι”, βλέπουν ότι ο λόγος τους έχει έρεισμα. Παίρνουν 30%, χωρίς ν΄αλλάζουν τις θέσεις τους. Παραμένουν πιστοί στην τρέλα τους και κερδίζουν την πλειονόητα των ψήφων.

Τι λόγο θα έχουν λοιπόν να μην προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τις απειλές τους; Τι λόγο δηλαδή θα έχουν να μην κλείσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Γιατί να μη διακόψουν τις πληρωμές των δόσεων των δανείων;

Γιατί να μη δεσμεύσουν μέρος των υψηλών καταθέσεων;

Δεν έχουν κανένα λόγο να μην υλοποιήσουν το πρόγραμμα για το οποίο εκλέχθηκαν. Άλλωστε αυτή είναι και η πεμπτουσία των εκλογών.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία αγαπητοί φίλοι. Είναι άνδρες και το λόγο τους θα τον κρατήσουν. Αυτό να φοβάστε!

Με αγάπη
Ο Είρων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me