2/9/14

Πλημμύρες και προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, σηματοδοτώντας την έναρξη του φθινοπώρου. 

Μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές τα ορμητικά νερά παρέσυραν ακόμη και σταθμευμένα οχήματα, ενώ η ολισθηρότητα στους δρόμους προκάλεσε τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, έντονη είναι η βροχόπτωση που σημειώνεται σε ολόκληρη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για τις επόμενες ώρες και μέχρι την Πέμπτη περαιτέρω επιδείνωση του καιρού.

Στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί και είναι αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να δείχνει 26 βαθμούς Κελσίου. Εξαιτίας της βροχής παρατηρείται αυξημένη κίνηση στους δρόμους, ενώ λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχουν παρατηρηθεί και τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Βούλγαρη ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με οχτώ Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Στο νομό Ημαθίας το νερό μετέτρεψε τους δρόμους σε “ποτάμια”.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από καταστήματα και υπόγεια διαμερίσματα.

Στην Κοζάνη από τη νεροποντή οι δρόμοι πλημμύρισαν, η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με εξαιρετική δυσκολία στο κέντρο της πόλης.

Ισχυρή βροχή είχε και το Μεσολόγγι, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο από χθες προειδοποιεί για το ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Πρόσκαιρη θα είναι η ύφεση του καιρού από την Πέμπτη, ενώ νέα επιδείνωση προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εχασε τη μάχη ο Αντώνης Βαρδής
Ενταση και αποδοκιμασίες στην εκδήλωση του Ζαππείου
Τι να γνωρίζετε για την κατάργηση των επικυρωμένων αντιγράφων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me