22/8/14

Χ.Α.: Πολύ δύσκολη υπόθεση το ''μεροκάματο'' για τους Traders

Οταν μία κατ΄ευφημισμό αγορά υποχωρεί για δέκα στη σειρά συνεδριάσεις και μετά κινείται ανοδικά οκτώ φορές στις εννέα, τότε δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αποφανθεί ότι το ''μεροκάματο'' είναι πολύ δύσκολη υπόθεση για τους Traders που ασχολούνται μαζί της.

Στο ταμπλό σήμερα ο πρώτος στόχος για τους ''Long'' επετεύχθη αφού οι 1150 μονάδες γράφτηκαν στο πίνακα με αμέριστη την τραπεζική βοήθεια - κυρίως των ΕΤΕ και 


ΠΕΙΡΑΙΩΣ.. Να δούμε τώρα την συνέχεια που προβλέπεται - αν μη τι άλλο - συναρπαστική. Κρίμα και πάλι που θα αφορά 15 άντε το πολύ 20 τίτλους... Οι υπόλοιποι δείχνουν καταδικασμένοι στην αφάνεια, για μία σειρά αιτιών γνωστών στους παροικούντες της Σοφοκλέους.

-----------------------
 
Το «κλειδί» της συνεδρίασης κρατούν οι τραπεζικοί τίτλοι: +2,54% η Eurobank, +2,78% η Πειραιώς, +1,94% η ΕΤΕ, ενώ η Alpha Bank κινείται λίγο χαμηλότερα στο +0,95%.

O γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,57% στις 1150,36 μονάδες και με υψηλό ημέρας τις 1155 μονάδες που αποτελεί και το άμεσο βραχυχρόνιο τεχνικό σημείο αντίστασης. Ο τζίρος σε μέτρια επίπεδα – κινείται με καλύτερο ρυθμό σε σχέση με χθες – και διαμορφώνεται  στα 27 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος στα 17,22 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 15 εκατ. τεμάχια στις τράπεζες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me