7/8/14

Coca Cola ΗΒC: Ανω των εκτιμήσεων τα κέρδη, λέει η Societe Generale -Διατηρεί sell

Τα κέρδη ανά μετοχή υπερέβησαν τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις κατά 8% λόγω ισχυρότερης του αναμενόμενου αύξησης στα περιθώρια κερδοφορίας, στις καθιερωμένες και αναπτυσσόμενες αγορές, υπογραμμίζει η Societe Generale. 

Αδύναμα έσοδα και ισχυρά κέρδη εμφάνισε η Coca Cola Hellenic Bottling τονίζει σε έκθεσή της η Societe Generale, διατηρώντας πάντως σύσταση sell και τιμή-στόχο στις 1.280 πένες έναντι τρέχουσας τιμής στις 1.374 πένες, προβλέποντας ουσιαστικά περιθώριο πτώσης της μετοχής κατά 6,8% στο 12μηνο.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο οίκος, τα έσοδα του ομίλου διαμορφώθηκαν 2% χαμηλότερα των εκτιμήσεων κυρίως λόγω των πωλήσεων στις αναδυόμενες αγορές και την πτώση στην αγορά της Ρωσίας.

Ωστόσο, τα κέρδη ανά μετοχή υπερέβησαν τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις κατά 8% λόγω ισχυρότερης του αναμενόμενου αύξησης στα περιθώρια κερδοφορίας, στις καθιερωμένες και αναπτυσσόμενες αγορές.

Ο οίκος προβλέπει αύξηση των κερδών ανά μετοχή για την εταιρία της τάξεως του 10% περίπου τόσο για φέτος, όσο και το 2015 και το 2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me