24/9/13

Η μοναδική Σίβυλλα αποκαλύπτει...




Ένα super mini φόρεμα γεμάτο ασημένια και μαύρα περίπλοκα αστραφτερά κεντήματα. Εμπνευσμένο από τα περίφημα αυγά Fabergé και την υπογραφή του οίκου Balmain. Η μόλις 19 ετών Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος τράβηξε όλα τα flash όταν εμφανίστηκε με αυτό στην τελετή απονομής του Φεστιβάλ των Καννών. Το καλλίγραμμο sexy κορίτσι με την ελληνική καταγωγή «έκλεψε» τα flash των φωτορεπόρτερς ακόμα και από την très chic, διάσημη συμπρωταγωνίστριά της Λεά Σεϊντού.
Λίγους μήνες μετά η βραβευμένη για την ερμηνεία της στο πολυσυζητημένο φιλμ «Η ζωή της Αντέλ» η Εξαρχόπουλος έρχεται στην Αθήνα. Η Αντέλ νεαρότατη και πολύ τολμηρή για να πρωταγωνιστήσει σε ένα φιλμ το οποίο περιγράφει τον καθολικό και παθιασμένο έρωτα μεταξύ δύο γυναικών, εμφανίζεται ενθουσιασμένη για την επίσκεψη στην πατρίδα του πατέρα της.
Η ηθοποιός θα έρθει στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη μέρα θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό στο «Παλλάς». Η δις Εξαρχόπουλος θα παρακολουθήσει στα πλαίσια του 19ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας την ταινία «Η ζωή της Αντέλ», η οποία ως γνωστό κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Πρωταγωνίστρια σε μία τολμηρή, πολυσυζητημένη, βραβευμένη ταινία. Νεαρότατη, πανέμορφη, με αρκετά μηδενικά να έχουν προστεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της. Τι άλλο θα μπορούσε να επιθυμήσει ένα κορίτσι που δεν έχει ακόμα συμπληρώσει τα 20 χρόνια του; Τι είναι αυτό πέρα από την δόξα και το χρήμα που θα μπορούσε να ενθουσιάσει την Εξαρχόπουλος; Σίγουρα η μόδα. Η μόδα με την υπογραφή κορυφαίων οίκων όπως οι Balmain, Saint Laurent, Louis Vuitton, Chanel, Givenchy!

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος στην διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στην Αθήνα δεν θα απολαύσει την θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού από το μπαλκόνι της ιστορικής «Μεγάλης Βρετανίας» ή του περισσότερου μινιμαλιστικού, πάντα όμως πολυτελούς, “Hilton”. Η Αντέλ, λάτρης της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού θα φιλοξενηθεί στο λιτό ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στο κέντρο της πόλης. Έχοντας ακριβώς πίσω της την Συνοικία των Θεών.

Η νεαρή ηθοποιός θέλει να περπατήσει από την Ερμού μέχρι την Πλάκα και από εκεί να «ανηφορίσει» στον Ιερό Βράχο.

Το μεσημέρι της 28ης Σεπτεμβρίου η Εξαρχόπουλος θα φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο δημοφιλούς, μηνιαίου εντύπου γνωστού εκδοτικού ομίλου περιοδικών. Η Στέλλα Ράπτη έχει επιλέξει τον γνωστό φωτογράφο Θανάση Κρίκη για το απαιτητικό shooting. Η ηθοποιός θα φορέσει ρούχα Saint Laurent, Valentino, Louis Vuitton… Των αγαπημένων της, παγκόσμιας εμβέλειας designers. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιλεγεί οι make up artists και hair stylists.

Το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, η Αντέλ θα παρακαθίσει σε γεύμα με οικοδεσπότη τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο. Ένα private lunch στο εστιατόριο «Διόνυσος». Αποκλειστικά και μόνο προς τιμήν της ωραίας Αντέλ. Καλεσμένοι στο «κλειστό γεύμα» οι Υπουργοί Πολιτισμού και Τουρισμού κ.κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ω! Ανυπομονώ! Ανυπομονώ! Τι θα φορέσει άραγε η Αντέλ; Θα επιλέξει Saint Laurent by Hedi Slimane ή μήπως και πάλι Balmain; Τα αξεσουάρ της θα είναι Louis Vuitton; Μήπως επιλέξει την τσάντα Capucine του οίκου ή την Bvlgari που κρατούν… εναλλάξ οι κυρίες Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Κάρλα Μπρούνι;

Η Εσθήρ επιμένει ότι ένα outfit Saint Laurent είναι μια σωστή, πάντα safe επιλογή. Χαμογελάω πονηρά! Σκέφτομαι το φιλί στο στόμα ανάμεσα στην διάσημη designer Stella Mc Cartney και την super star Γκουίνεθ Πάλτροου. Ίσως να… επηρεάστηκαν από την ταινία με πρωταγωνίστριες τις Εξαρχόπουλος και Σεϊντού! Pas mal!

Χαμόγελα σε γαλάζιο και λευκό φόντο
Η αισθησιακή Αντέλ… Νωρίτερα ο Ζισκάρ Ντ’ Εστέν και η επονομαζόμενη «Θάτσερ του Κρεμλίνου» Βαλεντίνα Ματβιένκο… Μέσα σε λίγες μέρες η Αθήνα γέμισε με… γαλλικά χρώματα και αρώματα, ροζ τσάντες Chanel, γεροδεμένους Russian bodyguards και ευγενείς κυρίους οι οποίοι μεταφέρουν γκαρνταρόμπες με ακριβές υπογραφές. Στην διάρκεια της επίσκεψής της στην αθηναϊκή πρωτεύουσα η κ. Βαλεντίνα Ματβιένκο συνέχισε να επιλέγει outfits σε χρώματα…bébé! Ροζ και γαλάζια. Ένα από τα ταγιέρ της μάλιστα σε έντομο γαλάζιο, θύμιζε τις γλυκές φορμίτσες που βάζουν οι μαμάδες στα νεογέννητα αγοράκια τους.

Μου αρέσει τελικά πολύ η Βαλεντίνα! Πανίσχυρη, πάμπλουτη, πάντα χαμογελαστή, με φοβερό χιούμορ και κοριτσίστικες, αισιόδοξες, στιλιστικές επιλογές. Η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη προτίμησε το αγαπημένο της λευκό χρώμα στην διάρκεια της συνάντησής τους. Οι δύο κυρίες βρέθηκαν μαζί στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια συνάντηση στα πλαίσια του 3ου Forum το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me