1/8/14

"Γάτα" αποδείχθηκε ο "Σήφης" ο κροκόδειλος...

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Φαίνεται πως ο περιβόητος Σήφης...
ο κροκόδειλος που έχει κάνει άνω κάτω την Κρήτη, δεν θέλει να... δεσμευτεί! Την Πέμπτη έκανε ξανά την εμφάνισή του, αλλά και πάλι δεν τσίμπησε το δόλωμα που του πέταξαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε μια ανάσα πριν από την παγίδα, αλλά τελικά... άλλαξε γνώμη.

Ο διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης του φράγματος, Β. Μαμαγκάκης, ανέφερε σύμφωνα με το cretalive ότι ο κροκόδειλος εθεάθη, σήμερα, σε απόσταση δύο μόλις μέτρων από την παγίδα. Μένει εκεί, κοιτάζει το κοτόπουλο - δόλωμα αλλά δεν μπαίνει μέσα.

Σύμφωνα με τον κ.Μαμαγκάκη, χρειάζεται χρόνος ώστε ο κροκόδειλος να εξοικειωθεί με το δόλωμα ώστε να "ενδώσει", ενώ όσο πιο ... σάπιο είναι το πουλερικό, τόσο περισσότερο θα είναι της αρσκείας του πτωματοφάγου ερπετού.

H επιχείρηση "Πιάστε το Σήφη" υπολογίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει ως και δύο μήνες.
O κ.Μαμαγκάκης επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ενυδρείου Κρήτης να φιλοξενήσει τον κροκόδειλο, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αφού το ερπετό αιχμαλωτιστεί, να συζητηθεί η περίπτωση να παραχωρηθεί ένας χώρος δίπλα από το φράγμα, ώστε να δημιουργηθεί υποδομή που θα φιλοξενήσει το Σήφη.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me