20/8/14

Προθεσμία για εξηγήσεις πήραν οι 11 παράγοντες

ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Προθεσμία για τις 15 Σεπτεμβρίου ώστε να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις μέσω ανωμοτί καταθέσεων, πήραν από τον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα τα έντεκα πρόσωπα που έχουν καταστεί ύποπτοι, στην έρευνα που διενεργείται περί ύπαρξης και δράσης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Τα 11 πρόσωπα επρόκειτο να καταθέσουν σήμερα (20/8), ωστόσο οι δικηγόροι ζήτησαν προθεσμία και το αίτημα έγινε αποδεκτό. Οι 10 από τους 11 εμπλεκόμενους εκπροσωπήθηκαν στον εισαγγελέα από τους δικηγόρους τους, πλην ενός εκ των δύο προέδρων ΠΑΕ, ο οποίος προτίμησε να παραστεί αυτοπροσώπως.

Οι κληθέντες για ανωμοτί καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας περί ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο γ' αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης, ο παράγοντας της διαιτησίας, Θανάσης Μπριάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος και οι διαιτητές Ιωαννίδης, Αμπάρκιολης και Κάμπαξης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me