6/7/14

Όλα όσα γνωρίζετε για το Sex… μπορεί να είναι ψέμα!

Απομυθοποιούμε μερικούς από τους πιο περιβόητους μύθους γύρω από το Sex

 
 
Μύθος 1 - Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα
Αν οι άνδρες πράγματι σκεφτόντουσαν το σεξ κάθε επτά δευτερόλεπτα, αυτό θα σήμαινε ότι το έχουν στο μυαλό τους περισσότερο από... 6,000 φορές την ημέρα!
Ακόμα και αν το σκέφτονται περισσότερες φορές από ότι οι γυναίκες, στο κάτω κάτω είναι θέμα γενετικής, γιατί πώς αλλιώς θα συνεχιστεί η ανθρώπινη φυλή.
Η Dr Diana Fleischman, εξελικτική ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ εξηγεί:
«Αν ένας άνδρας κάνει σεξ με περισσότερες από 100 γυναίκες σε ένα χρόνο, θα μπορούσε να έχει 100 μωρά», «Εάν μια γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με 100 άντρες μέσα σε ένα χρόνο, θα μπορούσε να έχει μόνο ένα μωρό». Εν ολίγοις, οι άντρες είναι προγραμματισμένοι να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην ποσότητα παρά στην ποιότητα!
Μύθος 2 – Το σεξ πριν την άθληση μειώνει τις επιδόσεις
Η απαγόρευση του σεξ πριν από πολύ κρίσιμους αγώνες έχει επιβληθεί σε πολλές ομάδες που αγωνίζονται π.χ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επειδή οι προπονητές πιστεύουν ότι η πολλή δράση στο κρεβάτι μειώνει την απόδοση!
Πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη αντοχή και μειωμένη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο.
Όμως, βάσει μιας νέας μελέτης, οι άνδρες που είχαν σεξουαλική επαφή το βράδυ πριν από τον αγώνα είχαν υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης σε σύγκριση με αυτούς που δεν είχαν κάνει σεξ.
Μύθος 3 – Η ηλικία της σεξουαλικής κορύφωσης
Αν ήταν μόνο λόγω ορμονών, οι άνδρες θα είχαν την σεξουαλική τους κορύφωση όντως στα 18 τους χρόνια (υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης) και οι γυναίκες περίπου στα 25 τους (υψηλά επίπεδα οιστρογόνων).
«Αλλά ορμόνες δεν σημαίνει και μέγιστη σεξουαλική απόδοση», αναφέρει ο Marc Goldstein, καθηγητής αναπαραγωγικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Cornell της Νέας Υόρκης.
Μύθος 4 - Το μέγεθος (των δακτύλων) μετράει
fgfdg
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κοιτάζοντας το μέγεθος του παπουτσιού ενός άνδρα, μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για τον ανδρισμό του!
Υπάρχει μια επιστημονική μελέτη, που υποστηρίζει ότι όντως αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια, καθώς το γονίδιο Hox παίζει ρόλο στην ανάπτυξη των δακτύλων των χεριών και των ποδιών, καθώς και στο μέγεθος της ευαίσθητης περιοχής.
Μια ομάδα ερευνητών στο University College του Λονδίνου που μέτρησε τα ζωτικά τμήματα περισσότερων από 100 ανδρών, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του γονιδίου και του μορίου.
Μύθος 5 – Τα στρείδια είναι αφροδισιακά
Αν και τα στρείδια θεωρούνται νούμερο 1 σνακ για να ανεβάσουν τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει κάποιο ειδικό συστατικό που να δείχνει ότι είναι αλήθεια.
Μπορεί να περιέχουν ψευδάργυρο, συστατικό που χρειάζεται το σπέρμα για να είναι υγιές και δυνατό, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο άλλο κρυφό συστατικό για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα!

Read more: http://www.newsbomb.gr/sex/story/468460/ola-osa-gnorizete-gia-to-sex-mporei-na-einai-psema#ixzz36iDU18Fn

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me