28/7/14

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Ρομπίνιο»

28/7 20:25


Αποκάλυψη - βόμβα από τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν στο περιθώριο της κλήρωσης της Serie A αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρομπίνιο.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει έως τώρα στο «Guiness International Champions Cup» η Μίλαν, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του 30χρονου επιθετικού, τόνισε πως έχουν προτάσεις από τον Ολυμπιακό και από μία ομάδα της Βραζιλίας. 

«Δεν υπάρχει πρόταση από τη Μπεσίκτας. Μια ομάδα από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός και ίσως ακόμα μία έχουν κάνει πρόταση για την απόκτησή του», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Μίλαν.

Σημειώνεται πως ο Ρομπίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντος και το 2005 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου και έμεινε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ξόδεψε 42,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ για ένα μικρό διάστημα το 2010 αγωνίστηκε και πάλι στη Σάντος, αυτή τη φορά ως δανεικός. Τον Αύγουστο του 2010 η Μίλαν ξόδεψε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της και μέχρι σήμερα μετρά 108 συμμετοχές με τους «ροσονέρι». 
Επιμέλεια: Νίκος Γαβαλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me