21/8/14

Frigoglass: Κατεβάζει τον πήχη η Eurobank Equities

Χαμηλότερες εκτιμήσεις για την Frigoglass από την Eurobank Equities λόγω Ουκρανίας και Ινδίας. Στα 4,3 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο, ενώ διατηρεί σύσταση "hold" για τη μετοχή. Αδύναμο το Q2. 
 --------------------
Σ.Σ.: Η καθαρή θέση της είναι κάτω από το 1,0000 ευρώ και ο δείκτης δανειακής μόχλευσης στο 5 !!! Και σου δίνουν τιμή στόχο στα 4,3000 που σημαίνει κεφαλαιοποίηση 220 εκατ. ευρώ με ίδια κεφάλαια... 48 εκατ. ευρώ... 
-------------------- 

 Στα 4,3000 από 5,2000 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass ΦΡΙΓΟ -0,88% η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία επισημαίνει τα αδύναμα αποτελέσματα και τις προκλήσεις εν όψει για την εταιρία, ενώ διατηρεί σύσταση "hold". 

Η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι η εισηγμένη εμφάνισε ένα ακόμη αδύναμο τρίμηνο, με το τζίρο να επηρεάζεται από την κατάρρευση των πωλήσεων στην Ουκρανία λόγω των πολιτικών ταραχών, την προσωρινή αναστολή παραγωγής στην Ινδία λόγω πυρκαγιάς τον Απρίλιο, καθώς και τις μειωμένες πωλήσεις σε Τουρκία και Νότιο Αφρική.

Παράλληλα, μειώνει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις της εταιρίας κατά 7% εφέτος λόγω των υψηλότερων του αναμενόμενου επιπτώσεων από την μονάδα στην Ινδία, εν μέσω αυξημένης αβεβαιότητας στην Ανατολική Ευρώπη, λόγω των πολιτικών εξελίξεων ενώ προσαρμόζει χαμηλότερα (-8%) και τις εκτιμήσεις της για την κερδοφορία της εισηγμένης.

Όπως αναφέρει, αν και η τιμή στόχος υποδηλώνει διψήφια απόδοση σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα, η αποτίμηση σε σχέση με τις υπόλοιπες μετοχές που παρακολουθεί η Eurobank, σε συνδυασμό με την χαμηλή ορατότητα λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η εταιρία, υποστηρίζουν τη σύσταση "διακράτησης" της μετοχής.

----------------------

Η καθαρή θέση της είναι κάτω από το 1,0000 ευρώ και ο δείκτης δανειακής μόχλευσης στο 5 !!! Και σου δίνουν τιμή στόχο στα 4,3000 που σημαίνει κεφαλαιοποίηση 220 εκατ. ευρώ με ίδια κεφάλαια... 48 εκατ. ευρώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me