10/7/14

«Κόλαση» για Παναθηναϊκό, «βατά» για Ολυμπιακό

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ

«Κόλαση» για Παναθηναϊκό, «βατά» για Ολυμπιακό
Στον τρίτο όμιλο με Μπάρτσα, Φενέρ, Μιλάνο, Μπάγερν και Τουρόφ ο Παναθηναϊκός. Επικεφαλής στο τέταρτο ο Ολυμπιακός με Βαλένθια, Λαμποράλ, Γαλατά, Ερυθρό Αστέρα και Νεπτούνας.
Στα... δύσκολα έπεσε ο Παναθηναϊκός καθώς «πήρε» στον όμιλο του θεωρητικά ό,τι πιο ισχυρό από τα γκρουπ. Μάλιστα και οι πέντε ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατέκτησαν, όπως και οι «πράσινοι» το πρωτάθλημα στη χώρα τους.

Επικεφαλής στον όμιλο είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα, ενώ υπάρχουν ακόμα η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα επιστρέψει και πάλι στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, το Μιλάνο που πήρε τον τίτλο στην Ιταλία, η Μπάγερν που κατέκτησε το τρόπαιο στην Γερμανία και η πρωτάρα στη διοργάνωση, πρωταθλήτρια Πολωνίας Τουρόφ.
Χωρίς... πρωταθλητές ο Ολυμπιακός!
Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στο τρίτο γκρουπ, στο τέταρτο όπου είναι επικεφαλής ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει καμία ομάδα που να πήρε φέτος πρωτάθλημα!
Εκεί υπάρχει η Βαλένθια, κάτοχος του Γιούροκαπ αλλά έχοντας χάσει βασικούς του παίκτες, η Λαμποράλ Κούτσα που ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα, η Γαλατασαράι, ο Ερυθρός Αστέρας και η λιθουανική Νεπτούνας που κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.
Βατός ο όμιλος για τον Ιτούδη
Η ΤΣΣΚΑ κληρώθηκε επικεφαλής στον δεύτερο όμιλο που μοιάζει θεωρητικά και ο πιο εύκολος. Με εξαίρεση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη οι υπόλοιποι δεν τρομάζουν. Στον όμιλο είναι ακόμα η Μάλαγα, η Άλμπα, η Τσεντεβίτα και η Λιμόζ που επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από 15 χρόνια.
Οι όμιλοι

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Δ' ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπαρτσελόνα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εφές
Μακάμπι
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Βαλένθια
Ζαλγκίρις
Μάλαγα
Φενέρμπαχτσε
Λαμποράλ Κούτσα
Νιζνί Νόβγκ.
Άλμπα Βερολίνου
Μιλάνο
Γαλατασαράι
Σάσσαρι
Τσεντεβίτα
Μπάγερν
Ερ. Αστέρας
Νικητής Πρ.
Λίμοζ
Τουρόφ
Νεπτούνας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me