28/7/14

ANTIMEΤΩΠΕΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΔΙΣ. ΔΟΛ. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ...

Αναθεωρούν τα ασφάλιστρά τους προς τις αεροπορικές εταιρείες οι διεθνείς ασφαλιστικές καθώς οι νέες αεροπορικές τραγωδίες που σημειώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ανεβάσει το κόστος πάνω από τα 2 δισ. δολάρια ετησίως.

Ο κλάδος των ασφαλιστικών εταιρειών φαίνεται να περνάει μία από τις χειρότερες φάσεις του καθώς το κόστος για την κάλυψη αεροπορικών ατυχημάτων πλησιάζει το ποσό των αποζημιώσεων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, μετά τις πολύνεκρες τραγωδίες στην Ουκρανία, τη Μαλαισία, το Μάλι αλλά και την Ταϊβάν, οι ασφαλιστικές εταιρείες αναθεωρούν τις πολιτικές τους, ζητώντας από τις αεροπορικές εταιρείες λεπτομέρειες των διαδρομών που ακολουθούν ενώ μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην καλύπτουν καθόλου πτήσεις πάνω από “σημεία κινδύνου” όπως η Μέση Ανατολή και ορισμένες περιοχές της Αφρικής.

Μάλιστα, όσον αφορά στην Malaysia Airlines οι ασφαλιστικές εταιρείες φαίνεται να εξετάζουν να της επιβάλλουν ασφάλιστρα υψηλότερα από τον μέσο όρο καθώς η εταιρεία έχει εμπλακεί σε δύο τραγωδίες σε μόλις τέσσερις μήνες.

Πηγή: newmoney.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me