12/3/14


Ούτε αριθμητική δεν ξέρουν;!

Ούτε αριθμητική δεν ξέρουν;!
Το να μην ξέρεις, δεν είναι ασυγχώρητο. Το να μη μαθαίνεις, να μην ενημερώνεσαι για να ενημερώνεις σωστά, όσους σε διαβάζουν ή σε ακούνε, είναι επιεικώς ανεπίτρεπτο. Και απαράδεκτο, όταν πουλάς εξειδίκευση, αλλά δεν ξέρεις ακόμα, ποια είναι η μέση τιμή κτήσης της Eurobank.

Aκούσαμε σε μεσημεριανή οικονομική εκπομπή γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και διαβάσαμε σε εξειδικευμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, για το ποια είναι η μέση τιμή κτήσης ανά μετοχή, που έχει το ΤΧΣ στην Εurobank.

Και είναι να απορείς, καλά, ούτε αριθμητική δεν ξέρουν ή καταπίνουν αμάσητα, όσα ανεύθυνα ακούνε ή διαβάζουν δεξιά και αριστερά και χωρίς καμία δημοσιογραφική βάσανο, τα μεταφέρουν σε όσους τους ακούνε ή τους διαβάζουν.

Το ''S&B'', πέραν του ότι μονίμως επαναλαμβάνει ότι η μέση τιμή είναι το 1,25 ευρώ, μετά την απορρόφηση του Τ.Τ. και της Proton Bank, σας παρουσιάζει επίσημο έγγραφο της Παντελάκης Χρηματιστηριακή, που επιβεβαιώνει ότι η μέση τιμή του ΤΧΣ για τη Eurobank είναι το 1,25 ευρώ και όχι το... 1,10 ή το... 1,20 ή το... 1,32 ή ακόμα και το... 1,50 και κάτι (ναι, έτσι ακριβώς!).

Να τους χαιρόμαστε τέτοιους... άνκορμαν, απλά να έχουν υπόψη τους ότι δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο, από αυτούς στους οποίους απευθύνονται.
Δείτε το επίσημο έγγραφο της PANTELAKIS SECURTIES:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me