8/1/14

Alpha Bank: Ο Δημ. Μαντζούνης, αναλαμβάνει τα ηνία της τράπεζας!

Διαφυγόντα-Ψίθυροι Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 09:26

Alpha Bank: Ο Δημ. Μαντζούνης, αναλαμβάνει τα ηνία της τράπεζας!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ''S&B'', οι αναμενόμενες διοικητικές αλλαγές στην ηγεσία της Alpha Bank, αποτελούν ήδη γεγονός, καθώς ουσιαστικά έχει δοθεί το χρίσμα της πρωτοκαθεδρίας σε έναν εκ των πολύ στενών συνεργατών του σημερινού προέδρου της τράπεζας, Γιάννη Κωστόπουλου και συγκεκριμένα στον Δημήτριο Μαντζούνη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η μάχη της διαδοχής στην Alpha Bank έχει ήδη κριθεί, καθώς το "δαχτυλίδι" δόθηκε από τον σημερινό πρόεδρο της τράπεζας Γιάννη Κωστόπουλο, στον σημερινό Διευθύνοντα Σύμβουλο και εξάδελφό του Δημήτρη Μαντζούνη.
Στην διεκδίκηση ηγετικού ρόλου στην Alpha Bank, είχαν εμπλακεί και τα ονόματα των κ.κ Φιλάρετου και Θεοδωρίδη, κορυφαίων στελεχών της τράπεζας, πλην όμως επελέγη ο κ. Μαντζούνης για να αντικαταστήσει τον σημερινό "καπετάνιο" της τράπεζας.
Ο κ. Μαντζούνης, χαμηλών τόνων υψηλόβαθμο στέλεχος και κατά βάση συντηρητικών επιλογών άνθρωπος, θεωρείται ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με το εσωτερικό τραπεζικό και πολιτικοοικονομικό σύστημα. Έχει γεννηθεί το 1947 και με τον απερχόμενο πρόεδρο Ιωάννη Κωστόπουλο, έχει συγγένεια πρώτου βαθμού, καθώς η μητέρα του και ο πατέρας του κ. Κωστόπουλου, ήταν αδέρφια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me