19/10/13

Το γλείψιμο





Γράφει το Παρατηρητήριο

του Lykavitos.gr


Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξια οπίσθια. Ακόμα και αν τα φοράς κάτω από το μπλέιζερ. Ο βήχας και το γλείψιμο δεν κρύβονται. Φάνηκε στην αβάντα που έκανε ο Αβραμόπουλος στον Τσίπρα στην ερώτηση για τα ναυπηγεία. Με αποτέλεσμα να εκμανεί ο Βενιζέλος.



Και να λέει μετά στους διαδρόμους της βουλής ότι χρειάζεται και εξεταστική για τα φάρμακα εκτός από την εξεταστική για τα ναυπηγεία που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παλιότερα ο Βαγγέλης έλεγε να ρωτήσουν τον Νίκο Παπανδρέου για τα Ναυπηγεία. Αλλά τότε ήταν ακόμα υπουργός άμυνας στη Κυβέρνηση του αδελφού του συγγραφέα.


Ο Δημήτρης μισεί τον Βενιζέλο που τον πέταξε από το ΥΠΕΞ.
Και θέλει μια μέρα να γίνει πρόεδρος ή οικουμενικός πρωθυπουργός. Οπότε θέλει να τα έχει με όλους καλά. Ή πιο απλά είναι τύπος για τα φρου-φρου της πολιτικής.


Που σημαίνει ότι στο θέμα των ναυπηγείων –δύσκολο, τεχνικό και με πολιτικές σκιές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ- δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να τα βγάλει πέρα.
Αλλά τον χοντρό τον έβγαλε στη φόρα. Όσο για τον χοντρό; Αυτός φοβάται το θέμα των ναυπηγείων όπως η παρθένα τον σεΐχη που την έχει στο χαρέμι του. Το γιατί αυτός ή μάλλον το ξεχειλωμένο στομάχι του το ξέρει.


Και η σιωπή όμως του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή για το ταξιδάκι Νίκου Παπ (Πα) Λούκας και (γράψε) και Χάρη(ς) στο Αμπου Ντάμπι κουφαίνει και σπάει τύμπανα. Κρίμα που δεν θα γίνει εξεταστική. Είχαμε τόσα να μάθουμε. Αλλά τi θέλουν τα παιδιά της Κουμουνδούρου; Ή πετάνε στρακαστρούκες;


Μια και μιλάμε για έρευνες όμως, να πω ότι και τις δόξες του Δημητράκη στο Υγείας (λέγε με ΚΕΛΠΝΟ) τις ψιλοψάχνει το ΣΔΟΕ. Γιατί μάτια έχουν όλοι και βλέπουν. Όσο και αν είναι εκτυφλωτικό το φως στην Πάρο όπου χτίστηκαν οι πιο ωραίες βίλες της περιόδου 2004-2009.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me