Από την Ζοζεφίνα Γολυμά

Φωτιές ακόμη και στον ταλαίπωρο Λιάγκα που βρίσκεται στον αυστηρό έλεγχο της Φαίης είχε ανάψει η περυσινή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στα Mad Walk. Ο τωρινός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αφού αρχικά είχε παραδεχθεί ότι η Δούκισσα είναι "μπουκιά και συγχώριο", στη συνέχεια ο μπαγάσας έδωσε ρέστα για τις ρώγες της!

"Διαφωνώ πλήρως με την εμφάνιση αυτή! Το να βγει γυμνή σε μια επίδειξη... Το να βγει με αυτό το πράγμα που τονίζει τις ρώγες της... ε, συγνώμη, τις θηλές της. Εγώ δεν θα την άφηνα να κάνει αυτή την εμφάνιση. Αυτή την εμφάνιση θα μπορούσαν να την πάρουν οι φαντάροι στο στρατόπεδο και να...", είχε πει.


Η Δούκισσα που είναι μια πραγματική Δούκισσα-όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες-κράτησε μανιάτικο το σχόλιο του Λιάγκα και τώρα κλωτσάει στο ενδεχόμενο να βγει στην εκπομπή του. 

Ο Λιάγκας μάλιστα έβαλε μέσο τον Λάτσιο για να την μεταπείσει αλλά η Δούκισσα έχει μουλαρώσει και φλερτάρει με τον Κωστόπουλο για να βγει στην εκπομπή του. 

Ο Λάτσιος μάλιστα έκανε αυστηρές παρατηρήσεις στον Λιάγκα για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς κατά της ποιοτικής παρουσιάστριας του καναλιού. Μπάχαλο...