13/10/13

Γεμάτο καλάθι με τα μισά χρήματα...

Ακόμη και μισοτιμής μπορούν να ψωνίσουν οι αναγνώστες του «Εθνους της Κυριακής» από τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος».

Διπλά κερδισμένοι βγαίνουν όσοι εξαργυρώνουν τα κουπόνια του «Εθνους της Κυριακής» επιλέγοντας για τις αγορές τους προϊόντα από τις ειδικές προσφορές των σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος»
 
 
Διπλά κερδισμένοι βγαίνουν όσοι εξαργυρώνουν τα κουπόνια του «Εθνους της Κυριακής» επιλέγοντας για τις αγορές τους προϊόντα από τις ειδικές προσφορές των σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος»
 
Μέσα από τις προσφορές που κάνει ο ελληνικός όμιλος λιανικού εμπορίου στα ράφια του, καθώς και σε συνδυασμό με την επιταγή των 10 ευρώ που δίνει η εφημερίδα κάθε Κυριακή, το νοικοκυριό μπορεί να κερδίσει σχεδόν τα μισά χρήματα που θα δαπανήσει για την αγορά των αναγκαίων επώνυμων τροφίμων και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Το «Εθνος της Κυριακής» σε συνεργασία με τον «Βερόπουλο» έφτιαξε ένα καλάθι με ενδεικτικά προϊόντα που χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να καλύψει τις βασικές βιοτικές ανάγκες.

Αυτό περιλαμβάνει 15 αγαθά, όπως τρόφιμα, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά, ελαιόλαδο, πάνες για μωρά κλπ. Η αλυσίδα έχει σε εξέλιξη τρεις κατηγορίες προσφορών στο ράφι και δύο στο ταμείο. Συνολικά πέντε ομάδες. Αν κάποιο νοικοκυριό συνδυάσει ψώνια μέσα από αυτές, τότε βγαίνει πολλαπλά κερδισμένο.
Γεμάτο καλάθι με τα μισά χρήματα...
  • Η μία κατηγορία ονομάζεται «ΥΠΕΥ-ΦΘΗΝΑ». Εκεί βρίσκονται 600 επώνυμα προϊόντα με μειωμένες τιμές ακόμη και 28%. Πρόκειται για γνωστά και μαζικής κατανάλωσης αγαθά, όπως φαίνεται και στον πίνακα.
Ο «Βερόπουλος» έριξε σε αυτά τις τιμές. Και τις κρατά σταθερά μειωμένες. Μια οικογένεια λοιπόν αν επιλέξει οκτώ από τα 15 προϊόντα μέσα από τη συγκεκριμένη ομάδα, τότε θα έχει πετύχει μία έκπτωση της τάξης του 19,61%.
Στοιχίζουν συνολικά 22,54 ευρώ από 28,04 ευρώ, πριν από τις μειώσεις των τιμών.
  • Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των «τηλεοπτικών προσφορών». Πρόκειται για μειώσεις τιμών που κάνει η αλυσίδα σε συγκεκριμένα προϊόντα για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Συνήθως η διάρκειά τους είναι τρεις μέρες. Οι εκπτώσεις είναι «γερές» καθώς φτάνουν ακόμη και το 50%. Στο συγκεκριμένο εβδομαδιαίο καλάθι επιλέχθηκαν τέσσερα προϊόντα.
Η κατηγορία προσφορών «ΥΠΕΥ-ΦΘΗΝΑ» των σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» περιλαμβάνει 600 επώνυμα προϊόντα, τα οποία πωλούνται έως και 28% πιο φθηνά σε σχέση με τις αρχικές τιμές
 
 
Η κατηγορία προσφορών «ΥΠΕΥ-ΦΘΗΝΑ» των σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» περιλαμβάνει 600 επώνυμα προϊόντα, τα οποία πωλούνται έως και 28% πιο φθηνά σε σχέση με τις αρχικές τιμές
 
 
Γι' αυτά η συνολική μείωση είναι 37,64% καθώς το κόστος τους είναι 14,28 ευρώ από 22,90 ευρώ που ήταν πριν από τις εκπτώσεις.

  • Η τρίτη κατηγορία μειώσεων στο ράφι είναι οι «προσφορές φυλλαδίου». Διαρκούν μία εβδομάδα. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα προϊόντα στα ειδικά έντυπα που βρίσκονται μέσα στα καταστήματα της αλυσίδας.
Σε αυτήν την κατηγορία οι μειώσεις στις τιμές είναι έως και 40%. Και σε αυτήν όσο και στη δεύτερη ομάδα τα προϊόντα, για τα οποία οι τιμές πέφτουν, εναλλάσσονται. Δεν είναι τα ίδια. Στη συγκεκριμένη, λοιπόν, ομάδα του παραδείγματος η συνολική μείωση είναι 31,71% καθώς τα τρία προϊόντα αξίζουν 14,32 ευρώ. Ο λογαριασμός των 15 προϊόντων είναι 51,14 ευρώ και ήδη αυτά έχουν μία μείωση συνολική 28,88% καθώς πριν γίνουν οι μειώσεις κόστιζαν 71,91 ευρώ.

Εξτρα

Αν τώρα η οικογένεια έχει αγοράσει το «Εθνος της Κυριακής», είτε την απλή είτε την πολυτελή έκδοση, και χρησιμοποιήσει την επιταγή των 10 ευρώ στο ταμείο, τότε θα βγει ακόμη περισσότερο κερδισμένη. Το ποσό των 51,14 ευρώ θα μειωθεί στα 41,14 ευρώ. Κι αυτό γιατί προστίθεται άλλη μία μείωση κοντά στο 20% με αποτέλεσμα το όφελος να είναι 42,79%.



Το ήδη αυτό σημαντικό ποσοστό εξοικονόμησης μεγαλώνει κι άλλο. Πώς; Αν το νοικοκυριό μαζί με την επιταγή του «Εθνους» χρησιμοποιήσει και το πρόγραμμα επιστροφής της κάρτας Eurobank. Του επιστρέφεται το 4% της αξίας των δαπανών, δηλαδή η οικογένεια βγαίνει κατά 45,08% κερδισμένη. Από τα 71,91 ευρώ, γλιτώνει 32,42 ευρώ!


Με τις τρεις κατηγορίες προσφορών στο ράφι και τις δύο στο ταμείο, οι αναγνώστες του «Εθνους της Κυριακής» πληρώνουν μόλις 39,49 ευρώ, αντί για 71,91 ευρώ.


Εδώ και έντεκα μήνες στηρίζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό οι δωροεπιταγές του «Εθνους της Κυριακής»


Δωροεπιταγές των 10 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα του «Βερόπουλου» όλων των προϊόντων, καθώς και των 4 ευρώ για συγκεκριμένες μάρκες, μπορούν να βρουν οι αναγνώστες του «Εθνους της Κυριακής» στις εκδόσεις της εφημερίδας.


H προσφορά του εφημερίδας και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος»... τρέχει εδώ και έντεκα μήνες και έχει αναδειχθεί σε σταθερό σύμμαχο της ελληνικής οικογένειας.


Οι δωροεπιταγές των 10 ευρώ δίνουν ισόποση έκπτωση για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικής αξίας 50 ευρώ και πάνω. Είναι προϋπόθεση η απόδειξη να είναι τουλάχιστον 50 ευρώ. Ετσι, ένας καταναλωτής φτάνοντας στο ταμείο, τα ψώνια αξίας π.χ. 50 ευρώ θα τα πληρώσει 40 ευρώ. Δηλαδή, τα 10 ευρώ θα του μείνουν στην τσέπη.


Μια οικογένεια μπορεί όταν η εφημερίδα δίνει δύο δωροεπιταγές των 10 ευρώ, να τις χρησιμοποιήσει για ψώνια αξίας 100 ευρώ και πάνω. Ετσι, στα 100 ευρώ θα κερδίσει 20 ευρώ και θα πληρώσει τα προϊόντα μόλις 80 ευρώ.


Οπως είπαμε, μία δωροεπιταγή των 10 ευρώ αντιστοιχεί σε μία απόδειξη 50 ευρώ και πάνω. Δύο δωρεπιταγές συνολικής αξίας 20 ευρώ δίνουν έκπτωση σε ψώνια 100 ευρώ και πάνω. Τρεις, ύψους 30 ευρώ δίνουν ισόποση έκπτωση σε λογαριασμό 150 ευρώ και πάνω. 

Το «Εθνος της Κυριακής» και η αλυσίδα «Βερόπουλος» δίνουν όμως πολύ τακτικά τις Κυριακές και δωροεπιταγή των 4 ευρώ. Αυτή αφορά αγορές προϊόντων συγκεκριμένης εταιρείας εφόσον η αξία είναι άνω των 12 ευρώ.


Ετσι, μια οικογένεια μπορεί να μη θέλει να χρησιμοποιήσει την επιταγή των 10 ευρώ και να θέλει να ψωνίσει τα συγκεκριμένα είδη. Τότε, στην περίπτωση που ο λογαριασμός είναι πάνω από 12 ευρώ θα τα πληρώσει μόλις 7 ευρώ και κρατά στην τσέπη τα 4 ευρώ.


Προσθετικά

Είναι δυνατόν, όμως, τα ψώνια των 12 ευρώ και άρα και την έκπτωση των 4 ευρώ να τα συμπεριλάβει στις αγορές που θέλει να κάνει άνω των 50 ευρώ. Τότε χρησιμοποιώντας τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ και των 4 ευρώ θα κερδίσει στα 50 ευρώ, 14 ευρώ. 



Αν υπάρχουν δύο δωροεπιταγές των 10 ευρώ και μία των 4 ευρώ, στα 100 ευρώ η οικογένεια χρησιμοποιώντας τρεις επιταγές κερδίζει 24 ευρώ. Δηλαδή, για ψώνια 100 ευρώ θα δώσει 76 ευρώ, βγαίνοντας σημαντικά κερδισμένη.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
ckolonas@pegasus.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me