5/10/13

Αρχές 2014 ανοίγει το Sofia Ring Mall

  • Η επένδυση ελληνικών συμφερόντων θα αγγίξει τα 170 εκατ. ευρώ

Στις αρχές του 2014 πρόκειται να ανοίξει τις «πύλες» του στο καταναλωτικό κοινό το εμπορικό κέντρο «Sofia Ring Mall». Η συγκεκριμένη επένδυση, το ύψος της οποίας θα ανέλθει στα 170 εκατ. ευρώ, υλοποιείται από τον όμιλο Φουρλή και το Danaos Group του εφοπλιστή Ι. Κούστα. 

Η καλυμμένη επιφάνειά του θα φτάσει τα 100.000 τ.μ. και θα περιέχει πληθώρα χρήσεων, κάθε λογής, καθώς και 200 λιανεμπορικά καταστήματα. Εκτός από το πολυκατάστημα της Notos Com, περιέχει και ένα σημείο πώλησης της Ikea, την οποία αναπτύσσει στη Βουλγαρία ο όμιλος Φουρλή. 

Στο εμπορικό κέντρο θα λειτουργούν εμπορικά καταστήματα κάθε είδους, όπως επίσης και εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, εστίασης, καλλωπισμού και ένα σινεμά-multiplex με 11 αίθουσες. Επίσης θα κατασκευαστούν 500 κατοικίες και 3.500 θέσεις στάθμευσης.

Το έργο θεωρείται μεγάλης σημασίας από τη βουλγαρική κυβέρνηση, η οποία, έχει χορηγήσει στον φορέα υλοποίησης πιστοποιητικό επενδυτή α' κατηγορίας.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης στη Σόφια, το «Sofia Ring Mall» βραβεύτηκε με το International Property Award 2013, καθώς διακρίθηκε ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο εμπορικής εγκατάστασης στη Βουλγαρία, που συνδυάζει καινοτομία και φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή. Το ρόλο του property manager του έργου έχει αναλάβει η πολυεθνική TriGranit Management Corporation.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me