22/12/13

Kάποιες παρατηρήσεις, έτσι για την ιστορία...


  • Τόσο σαδισμός πιά;

Αν το ΤΑΙΠΕΔ ήθελε να μπερδέψει την επενδυτική κοινότητα με την ανακοίνωση του τιμήματος της πώλησης του Αστέρα τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. 

Πιο να είναι άραγε το νόημα του να μπαίνουν οι επενδυτές σε διαδικασίες υπολογισμού και προσδιορισμού του τιμήματος και δεν αναγράφεται στην ανακοίνωση ξεκάθαρα; Τόσο σαδισμός πιά;

Στο site της εταιρίας Αστήρ ο τελευταίος ισολογισμός αφορά το δεύτερο τρίμηνο του 2012, δεν υπάρχει κάποια συνολική παρουσίαση..

ΟΙ δε «παρουσιάσεις» που έκανε κάθε χρόνο η εταιρία προς τους αναλυτές, γίνονταν με δελτίο τύπου ολίγων γραμμών και μηδενικής προστιθέμενης αξίας. Τα θερμά μας συγχαρητήρια...
ΚΑΙ τα γράφουμε ξανά, επειδή διαμαρτύρονται οι επενδυτές για την παγίδα που θεωρούν βέβαιο ότι τους στήθηκε, αλλά και για να μην μας περνάνε για τόσο... κυρίους. Είπαμε, είμαστε... κύριοι, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό.



------------------------------



  • ΑΝΤΕ πάλι τα ίδια.. 

Κάθε χρόνο διαβάζουμε... Η πτώση των διεθνών χρηματιστηρίων είναι αναπόφευκτη - Μετά το ράλι, έρχεται η διόρθωση... 

Έτσι και τώρα, αφού ήδη άρχισαν οι (προ)ειδοποιήσεις. Κάποτα, θα πέσουν μέσα... Θάρθει και η πτώση...


-------------------------

  •  ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

Όπως ανακοίνωσε  εντός του πρώτου τριμήνου του 2014 αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεργασίας της  με πελάτη του εξωτερικού, μετά 10 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας.


Η Εταιρία εκτιμά ότι η διακοπή της συγκεκριμένης συνεργασίας θα προκαλέσει το 2014 απώλεια καθαρών πωλήσεων που θα αντιστοιχεί περίπου στο 18% του εκτιμώμενου, βάσει σημερινών μεγεθών, για το έτος 2014 κύκλου εργασιών της Εταιρίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me