22/12/13

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ: Με νεαρή Ρουμάνα στη Μαλαισία

one

Ο Μιχάλης Λιάπης, την παραμονή της σύλληψής του είχε συναντηθεί σε εστιατόριο της Κηφισιάς με τον Ευαγ. Αντώναρο, ευδιάθετος και έτοιμος να αναχωρήσει για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο και η σύλληψη και η διεθνής κατακραυγή δεν στάθηκαν ικανές να αναβάλουν τις διακοπές στη Μαλαισία.


Οι φίλοι του ήξεραν πως ήταν πάντα απερίσκεπτος. Περιγράφουν έναν άλλο άνθρωπο από τότε που «ξεπέζεψε» από την εξουσία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Έπαθε κατάθλιψη από τη στέρηση της εξουσίας», λένε και τονίζουν με νόημα την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο. Με τη γυναίκα του Αμαλία Μπογδάνου χώρισαν το 2004.


Από τότε οι φήμες οργίαζαν, άλλοτε για περιστασιακές σχέσεις, άλλοτε για πιο μόνιμες με στενή συνεργάτιδά του στο υπουργείο Πολιτισμού. Από το 2009 αποσύρθηκε και έκλεισε και το πολιτικό του γραφείο. «Τον μισό χρόνο τον περνά στην Ελλάδα και τον άλλο μισό στη Ρουμανία», λένε όσοι ξέρουν την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με νεαρή Ρουμάνα.


Και δεν είναι μόνο εκείνοι που τον έχουν δει να βολτάρει στο Βουκουρέστι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο πρώην υπουργός ταξιδεύει συχνά στην Ασία και αγαπημένος του προορισμός φαίνεται να είναι το Νεπάλ.


Ακόμα και το ντύσιμό του και η εξωτερική του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια έχουν ξαφνιάσει πολλούς. «Κυκλοφορούσε σαν κλοσάρ» υποστηρίζουν πολιτικοί που τον πέτυχαν αξύριστο και με τζόκεϊ για να μην είναι αναγνωρίσιμος. Κάποιοι λένε ότι αρκετές φορές εμφανιζόταν και στο σπίτι του στο Καρπενήσι σαν μεταμφιεσμένος.


Σημείο- ορόσημο στην αλλαγή της συμπεριφοράς του ήταν η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του στις αρχές του 2013, όταν εισήχθη στην εντατική με ανεύρυσμα στο κεφάλι.


Γεγονός είναι ότι το πλήγμα για την οικογένεια είναι καίριο, πρώτον επειδή ο Μιχ. Λιάπης έχει μείνει γνωστός ως ο «χαϊδεμένος ανιψιός» του ιδρυτή της ΝΔ και δεύτερον διότι παραμένει ισόβιο μέλος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», όπως ορίζει η διαθήκη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ REAL NEWS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me