17/9/13

MEDIA...

Η εκδίκηση του Βαρδή, η δολoφονία του Κώστα Στούπα, η ψύχραιμη Μάρα και η ροπή Χατζηνικολάου στον λαικισμό




Κάναμε ένα γρήγορο ζάπινγκ, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο δελτίο του STAR. Όπως όλα δείχνουν ο Βαρδής επιχειρεί να πάρει την εκδίκησή του τόσο από τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη όσο και από τον Σαμαρά.

Και όπως όλα δείχνουν το καταφέρνει. Το δελτίο του STAR πηγαίνει καροτσάκι την κυβέρνηση: Χατζηνικολάου, Λυγερός, Κάτια Μακρή δίνουν αντιπολιτευτικά ρέστα.

Μάλιστα στο ίδιο δελτίο υπήρξε live  δολοφονία του Κώστα Στούπα (ο οποίος μαζί με τον Κουβαρά είναι οι πιο αντικεμενικοί). 
Το δελτίο εξαφάνισε σχεδόν τον πολύ καλό αρθρογράφο του Capital ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει το δελτίο να μην φλερτάρει με τον λαικισμό εξαιτίας κυρίως του Χατζηνικολάου. Ο Νίκος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι βάζει καλό βαθμό στον Τσίπρα επικοινωνιακά. Έναν Τσίπρα που είναι πιο βαρετός και ξενέρωτος ακόμη και από τον Λουκά Παπαδήμο.
Ευχάριστη έκπληξη η Μάρα Ζαχαρέα η οποία ψύχραιμη, ήρεμη και δίχως "το κόμπλεξ του παρουσιαστή" που χαρακτηρίζει τόσο την Όλγα Τρέμη, όσο και τον Νίκο Ευαγγελάτο, -με κορυφαίο τον Στραβελάκη που θέλει να λέει πάντα την τελευταία παπαριά-μοίραζε με αυτοπεποίθηση το χρόνο στους συνομιλητές της. Ελέγχεται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του Στούπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me