16/7/15

Μυστικός πράκτωρ... Yanis



Μυστικός πράκτωρ... Yanis



Ηρθε από τους πρώτους στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης, σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Σαν να μην ήταν ο κύριος υπεύθυνος της οικονομικής τραγωδίας που περνά η χώρα μας.  

Ηταν χαλαρός, με το πουκάμισο έξω από το (στενό-σωλήνα) μαύρο παντελόνι του, κρατώντας ένα κουτάκι Coca-Cola light, επιδιώκοντας και εντός Βουλής τη... δόξα. 

Χαιρετούσε και αγκάλιαζε βουλευτές, έλεγε «καλημέρα» σε όποιον ή όποια έβρισκε μπροστά του. Κάποια στιγμή συναντήθηκε με τη Λιάνα Κανέλλη και επιχείρησε να τη χαιρετήσει. Η κυρία Κανέλλη τότε με αυστηρό ύφος του έκοψε αμέσως τη φόρα: «Γνωριζόμαστε;». Ο κ. Βαρουφάκης έκανε μεταβολή και απομακρύνθηκε.  

Εκεί όμως που έγινε το έλα να δεις με τον Γιάνη Βαρουφάκη είναι όταν μίλησε στη Βουλή. Ο Αδ. Γεωργιάδης με το που ακούει τη φωνή του έγινε έξω φρενών: «Κάτσε κάτω ρε, δεν ντρέπεσαι και μιλάς; Δολοφόνησες την ελληνική οικονομία, δεν έχεις τσίπα;». 

Ματαίως ο προεδρεύων Μιχ. Κριτσωτάκης ικέτευε τις πρακτικογράφους να μη γραφεί τίποτα στα πρακτικά, με τον Αδωνη Γεωργιάδη και έναν-δυο βουλευτές του Ποταμιού να φωνάζουν: «Οχι, να γραφτούν στα πρακτικά για να μάθουν όλοι τον πράκτορα του... Σόρος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me