10/6/15

Υπάρχει ελπίς; Αυτόγραφο του Διαμαντίδη σε φανέλα του Ολυμπιακού!

Υπάρχει ελπίς; Αυτόγραφο του Διαμαντίδη σε φανέλα του Ολυμπιακού! [photo]


Υπάρχει ελπίς; Αυτόγραφο του Διαμαντίδη σε φανέλα του Ολυμπιακού! [photo]
Από που να το πιάσεις και που να τελειώσεις... Από τον πιτσιρικά που άδολος κι ακομπλεξάριστος ζήτησε αυτόγραφο από τον Δημήτρη Διαμαντίδη; Από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που δεν χάλασε το χατίρι του μικρού και υπέγραψε αυτόγραφο σε ερυθρόλευκη φανέλα;
Απ' όπου και να το δεις, ξενίζει. Δεν θα έπρεπε βέβαια, γιατί αυτό είναι το... εν κατακλείδι του αθλητισμού… Στην Ελλάδα όμως, απέχουμε (ακόμα) παρασάγκας. Κάτι τέτοια μικρά ψήγματα μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο (αθλητικό) μέλλον σαν χώρα.
Μετά το τέλος του πρώτου τελικού, στον οποίο ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού κι απέκτησε προβάδισμα τίτλου, ένας πιτσιρικάς με τον πατέρα του βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ για να συγχαρούν τους «ερυθρόλευκους» και να δει κι ο μικρός από κοντά τα ινδάλματά του. Τον Πρίντεζη, τον Σπανούλη και τους άλλους Πειραιώτες.
Μαζί με τους παίκτες των γηπεδούχων έβγαιναν από τα αποδυτήρια και οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον πιτσιρικά να αφήνει άφωνους τους πάντες. Προφανέστατα, ο νεαρός οπαδός του Ολυμπιακού ξέρει από μπάσκετ κι αναγνωρίζει την αξία του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Τι κι αν ηγείται του μισητού αντιπάλου; Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει «οπαδούς» ακόμα και στα αντίπαλα στρατόπεδα κι ένας εξ αυτών ήταν κι ο πιτσιρικάς που του ζήτησε αυτόγραφο κι ο Διαμαντίδης έσπευσε χωρίς δεύτερη σκέψη να του υπογράψει στην ερυθρόλευκη φανέλα, χαρίζοντάς του ένα χαμόγελο, την ώρα που και οι δυο τους μας χάρισαν ένα καλό μάθημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me