4/6/15

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΚΟΣΜΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Τουρισμός Εγκρίθηκε η δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος, καθώς και των περιβαλλοντικών όρων αυτού σε έκταση 245 στρεμμάτων της εταιρείας Corfu Gardens A.K.TE.ΞΕ. στην Κέρκυρα, στην οποία λειτουργούσε παλαιότερα το Club Mediterranee.

Ενδιαφέρον για δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Κέρκυρα και Κρήτη

ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ
Ενα σύνθετο τουριστικό κατάλυμα με ξενοδοχεία και επιπλωμένες κατοικίες πρόκειται να κατασκευασθεί στην περιοχή Υψος στην Κέρκυρα, ενώ επενδυτικό ενδιαφέρον καταγράφεται για τη δημιουργία ενός καινοτόμου τουριστικού συγκροτήματος στην Κρήτη.


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Η Μία Γουασικόφσκα ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο στη νέα κινηματογραφική μεταφορά της «Μαντάμ Μποβαρί».

Νέες ταινίες: Μία γαλλική φάρσα, ακόμη μία Εμα Μποβαρί, ο Πρίσλεϊ και η Lady Gaga

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ
Χαλαρή κινηματογραφικά αυτή η εβδομάδα –μετά τον καταιγισμό ταινιών της προηγουμένης– με τρία νέα φιλμ, εκ των οποίων τα δύο προέρχονται από Γάλλους σκηνοθέτες.


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Μπάσκετ Επιβεβλημένη κρίθηκε η παρουσία του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, στον σημερινό τέταρτο ημιτελικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Με Σπανούλη για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Η επιστράτευση του αρχηγού και ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη για τον σημερινό τέταρτο ημιτελικό με τον Αρη, στο κεκλεισμένων θυρών Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (20.30), επιβεβαιώνει την... ανασφάλεια που προκάλεσε στους «ερυθρόλευκους», η προχθεσινή ήττα στη Θεσσαλονίκη.


ΚΟΣΜΟΣ Υπερήφανο αλλά χωρίς τους κινητήρες του και με κομμένα τα φτερά του, το Κονκόρντ, το ιπτάμενο θαύμα μιας άλλης εποχής, στέκεται στο αεροδρόμιο του Μπάντεν, κοντά στην Καρλσρούη της νότιας Γερμανίας.

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μία ώρα

Οι καιροί άλλαξαν και τώρα η αμερικανική πολεμική αεροπορία κατασκευάζει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος, το οποίο, όμως, θα χρησιμοποιήσει ως όπλο.



ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Στον Κορυδαλλό μέχρι νεωτέρας η δίκη της Χρυσής Αυγής

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ
Ερίφθη ο κύβος για διεξαγωγή της δίκης της ΧΑ, μέχρι νεωτέρας, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού, παρά τις έντονες αντιρρήσεις παραγόντων της δίκης, της δημοτικής αρχής του Κορυδαλλού και δημοσιογράφων.


ΠΟΛΗ Μερική άποψη του κινηματογράφου «Αττικόν», στην οδό Σταδίου. Κατασκευάστηκε το 1914, στο βάθος του νεοκλασικού κτιρίου, που ήταν προγενέστερο. Τα αρχικά σχέδια είχε εκπονήσει ο αρχιτέκτων Αλέξανδρος Νικολούδης.

Πρωτοβουλία αναγέννησης για τα δύο σινεμά

ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
«Αττικόν» και «Απόλλων» είναι άθικτα και μπορούν να επαναλειτουργήσουν. Ο δήμαρχος Αθηναίων ενστερνίζεται το σχέδιο επαναλειτουργίας τους, ούτως ώστε να αποκατασταθεί αυτό το κενό στο κέντρο της Αθήνας.


ΕΛΛΑΔΑ Η επαναπρόσληψη των υπαλλήλων αναμένεται να κοστίσει περί τα 23 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πλήθος επαναπροσλήψεων σε υπουργεία

ΕΥΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ
Ενώ οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι εταίροι σηκώνουν «κόκκινη κάρτα» στις λεγόμενες μονομερείς ενέργειες, οι διαδικασίες για την επαναπρόσληψη των απολυμένων του Δημοσίου συνεχίζονται κανονικά.


ΕΛΛΑΔΑ 

Ελάχιστοι δήμοι κατέθεσαν σχέδιο για την διαχείριση απορριμμάτων

ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ελάχιστοι δήμοι στην Αττική έχουν καταρτίσει τοπικά σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων, όπως όφειλαν από τη νομοθεσία, ένα μόλις μήνα προτού εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος Ιουνίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me