6/12/14

Ο Σαμαράς έστειλε το μήνυμα ελπίδας μας για τα επόμενα 3-5 χρόνια

  • Ο Σαμαράς έστειλε το μήνυμα ελπίδας μας για τα επόμενα 3-5 χρόνια
ΝΑ ξαναπούμε για μια ακόμα φορά ότι η πατρίδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Στα καλύτερα. Δεν υπάρχει δηλαδή κανένας λόγος ανησυχίας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Να είμεθα όλοι βέβαιοι ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό.



Υπάρχει άλλωστε η διαβεβαίωση γι' αυτό από τα πλέον υπεύθυνα χείλη. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες που είχε βρεθεί για δουλειές, έστειλε το μήνυμα: «Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί!». Και μόνο ο ίδιος, βέβαια, μπορεί να ξέρει σε ποιους απευθύνεται κι έχει μάλιστα και την εντύπωση ότι ακούνε αυτά που λέει και τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους.
 
Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς ήταν σαφής και ξεκάθαρος στο μήνυμα που έστειλε: «Είμαστε καθ' οδόν προς τους στόχους μας. Η Ελλάδα σε ορίζοντα τριών με πέντε ετών θα βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης με τις πιο ανταγωνιστικές χώρες».

Σαν να βγει δηλαδή ο Πάτσης και να πει: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε ορίζοντα τριών με πέντε ετών η Νίκη Βόλου θα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σούπερλιγκ, μαζί με τις πλέον υγιείς και ανταγωνιστικές ομάδες». Γιαούρτια θα πέφτανε. Στην πολιτική, αντίθετα, καθαείς μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me