14/11/14

Η "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ" και ο γίγαντας Φορτσάκης!

Άκουγα σήμερα - από συνήθεια- αυτούς τους ανεκδιήγητους προβοκάτορες της "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ" στο Real fm. Τα πρώτα χρόνια μου άρεσαν πολύ. Όχι κι οι δύο.

Μόνο ο Αποστόλης και οι απίστευτοι διάλογοι που έκανε τηλεφωνικώς με το κοινό. Ο Καλαμούκης ήταν ανέκαθεν εξοργιστικός καθώς τα μονίμως λαικίστικα αναρχοκομμουνιστικά του σχόλια βγάζουν απ' τα ρούχα του κάθε νοήμονα ακροατή.

Fortsakis
Τους άκουγα λοιπόν σήμερα να λοιδωρούν τον εξαιρετικό πρύτανη Φορτσάκη επειδή τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν φοιτητές. Κατά τη διάρκεια  αυτού του γελοίου παραληρήματος , οι δύο ραδιοτηλεοπτικοί επαναστάτες εκστόμισαν φοβερά πράγματα!

Κατηγόρησαν παραδείγματος χάρη τον Φορτσάκη ότι ενδιαφέρεται για το πως θα ασκηθεί βία στους φοιτητές αντί να ασχολείται με την τραγική εικόνα των κτιρίων του Πανεπιστημίου.

Φαντάζομαι ότι οι Καλαμούκηδες υπονοούν ότι τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς τούς κάνει ο Φορτσάκης κι η παρέα του τα βράδια.


Στη συνέχεια "κατακρεούργησαν" Φορτσάκη και ΜΑΤ γιατί οι τελευταίοι χτυπούσαν τους φοιτητές στα κεφάλια ενώ ειρωνεύτηκαν σφόδρα τον πρύτανη διότι τόλμησε να υψώσει τον τόνο της φωνής του στη φοιτήτρια που τον έσπρωξε μπροστά στις κάμερες.

Αυτά τα λαίκιστικα καραγκιοζιλίκια βέβαια τα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Προσωπικά δεν μου κάνουν πλέον εντύπωση τα μηνύματα που προσπαθούν να περάσουν κάποιοι αναρχοαριστεροί χαβαλέδες που ονειρεύονται ένα παγκοσμιοποιημένο Γούντστοκ - χωρίς το φόβο του AIDS ει δυνατόν-.


Δεν με σοκάρουν πια οι κατάπτυστοι λάτρεις του γενικευμένου μπάχαλου. Αυτό που συνεχίζει να με εκπλήσσει όμως είναι ότι δεν βρίσκεται κανείς να τους ρωτήσει τι προτείνουν. Να τους πει δηλαδή :

"Έλα εδώ ρε καραγκιόζη. Εδώ είναι Πανεπιστήμιο. Ισχύουν νόμοι και κανόνες. Κάποιοι, φοιτητές ή μη, τους παραβαίνουν. Ζητάμε με το καλό να συμμορφωθούν. Παρακαλούμε πολλάκις με το καλό να υπακούσουν τους νόμους και την κοινή λογική. Δεν το πράττουν! Τι προτείνετε λοιπόν εσείς ότι πρέπει να κάνουμε τώρα;"

Αυτή την απλή ερώτηση δεν τους την κάνει κανείς. Κι αυτοί συνεχίζουν ανενόχλητοι να υμνούν το παράλογο κάνοντας γλυκανάλατους μονολόγους. Δεν φταίνε όμως αυτοί. Φταίμε εμείς που τους ακούμε!

http://mikrometoxos.gr/?p=666

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me