11/10/14

Οταν ο Σισέ «κάρφωνε» στον Ολυμπιακό το θέμα με τον ΠΑΟ και την εφορία


Οταν ο Σισέ «κάρφωνε» στον Ολυμπιακό το θέμα με τον ΠΑΟ και την εφορία
του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΟΥ
O Γάλλος σέντερ φορ, αποδεχόμενος πριν από 1,5 μήνα την πρόσκληση Μαρινάκη,που του έγινε μέσω των Καρεμπέ και Μοντεστό (συμπαίκτης του στην Μπαστιά αλλά και ο αγαπημένος του "ερυθρόλευκου" προέδρου)- με τους οποίους και κάθησε σε εκείνο το τραπέζι-ουσιαστικά ήταν σαν να έβαζε τέλος στη σφοδρή αντιπαράθεσή τους , που ξεκίνησε το βράδυ της 19 Φεβρουαρίου 2011 στο επεισοδιακό ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" και συνεχίστηκε με εκατέρωθεν μηνύσεις.

Μπορεί βέβαια αυτές να μην αποσύρθηκαν ακόμη- μάλιστα την προσεχή Δευτέρα στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά έχει οριστεί για να συζητηθεί η μήνυση του Γάλλου σταρ(κατά 95 % πάντως θα αναβληθεί)- αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με την...υστεροφημία του Σισέ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Διαφορετικά ο Τζιμπρίλ δεν θα καθόταν να μαρτυρήσει με το ...νί και με το σίγμα στον "αιώνιο αντίπαλο" πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ελλάδα λόγω της οφειλής που υπάρχει προς τη ΔΟΥ και δεν είχε τακτοποιήσει η "πράσινη" ΠΑΕ.

Γιατι στην...ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού, το πρόβλημα με τον Σισέ ήταν γνωστό αλλά αποτελούσε ένα καλά φυλαγμένο μυστικό. Βασικά για λόγους πρεστίζ... Μέχρι προχθές που έγινε επικοινωνιακό όπλο στα "ερυθρόλευκα" χέρια(περίμεναν το κατάλληλο τάιμινγκ)!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me