6/10/14

Σοκάρει ο Ντεπαρντιέ – Το πληρωμένο σεξ και η φυλακή


Σοκάρει ο Ντεπαρντιέ – Το πληρωμένο σεξ και η φυλακή

Πρώτη καταχώρηση: 06/10/2014


Σοκάρει ο Ντεπαρντιέ – Το πληρωμένο σεξ και η φυλακή
Το «αμαρτωλό» παρελθόν του με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια θυμήθηκε ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην αυτοβιογραφία του με τίτλο: «Έτσι απλά συνέβη».
Ο ιδιόρρυθμος ηθοποιός γυρνώντας το χρόνο αρκετά χρόνια πίσω, γράφει για πληρωμένο σεξ, ληστείες αλλά και τις τρεις εβδομάδες που πέρασε στη φυλακή.
Όπως αποκαλύπτει, θυμάται από μικρό παιδί τη μητέρα του να του λέει πώς προσπαθούσε να τον σκοτώσει ενώ ήταν έγκυος.

«Χρησιμοποιώντας βελόνες πλεξίματος προσπαθούσε να αποβάλει» εξομολογείται ο Γάλλος ηθοποιός.

Όπως περιγράφει, στα δέκα του χρόνια, όπου έμοιαζε για 15, άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους και γρήγορα κατάλαβε πως ελκύει τους άντρες.

 «Ήξερα από τότε που ήμουν νέος ότι αρέσω στους γκέι» γράφει και συνεχίζει πως όταν οι άντρες τον πλησίαζαν ζητώντας του σεξ «εγώ απλά τους ζητούσα χρήματα».

«Στα 20 μου πια ο κακοποιός "ζούσε" μέσα μου» γράφει ο Ζεράρ αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως τον γλίτωσε από την ανέχεια ένας γκέι «κυνηγός» ταλέντων.
Στα 16 του πέρασε τρεις εβδομάδες στη φυλακή για την κλοπή ενός αυτοκινήτου.
Στο… παλμαρέ των αδικημάτων που έχει διαπράξει κατά το παρελθόν, ήταν και η τυμβωρυχία. Παραδέχεται πως κατά καιρούς βοηθούσε έναν άντρα στην εκταφή νεκρών με στόχο να κλέψουν από τους νεκρούς από κοσμήματα μέχρι και... παπούτσια.
Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί».
Πηγή: Dailymail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me