19/10/14

ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...


ΤΑ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Βίοι παράλληλοι για τον Αλαφούζο και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Ο μεν πρώτος δεν βάζει ούτε ευρώ, έχοντας την εντύπωση ότι θα πάρει πρωτάθλημα(!) οι δε δεύτεροι βάζουν...
χρήματα αλλά έχουν σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στην αποτυχία επενδύσεων!
Ο Αλαφούζος ζει στον δικό του κόσμο, ελπίζοντας ότι με... κλ...νιές θα φτιάξει ομάδα, οι Αγγελοπουλαίοι έχουν προφανώς χρήματα για χάσιμο εμπιστευόμενοι γελοίους τύπους σαν τον Μπαρτζώκα και τον Σπανούλη.
Βίοι παράλληλοι και για τους δυο. Και εάν ο Αλαφούζος εξαφανιστεί από τον ΠΑΟ εν μια νυκτί, οι Αγγελοπουλαίοι είναι απαράδεκτο για το μέγεθος της οικογένειάς τους και μετά από τόσα χρήματα που έχουν επενδύσει, να τους τα τρώει ο Σπανούλης και ο κάθε Σπανούλης επειδή νομίζουν ότι με αυτόν τον ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ θα πάρουν ποτέ εγχώριο τίτλο.
Συνέβη μια φορά με τον μάγο τον Ίβκοβιτς, δεν θα ξανασυμβεί ποτέ όμως στο μέλλον με τους άσχετους που έχουν αφήσει να διοικούν την ομάδα και δίνουν στον Σπανούλη 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!
Τόσα έδινε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Σαβιόλα που στο κάτω-κάτω έφερε τρελές πωλήσεις με διαφημίσεις και φανέλες, μόλις όμως πήρε χαμπάρι ο Μαρινάκης ότι το πράγμα ξέφευγε οικονομικά, τον άφησε να φύγει και γλίτωσε το συμβόλαιό του.
Με 2 εκατ. ευρώ που παίρνει ο Σπανούλης έρχεται στην Ελλάδα η αφρόκρεμα του ΝΒΑ. Με 2 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος σχεδόν ξεχρεώνει τον Παναθηναϊκό!
Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me