Επειδή τις τελευταίες ώρες ακούσαμε πολλά και διάφορα για τους επιχειρηματίες που έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης από την κυβέρνηση, αξίζει να επισημανθούν δυο-τρία πράγματα. Το ιδανικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του θα ήταν να αποδείξει με στοιχεία όσα καταγγέλλει. Αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό εμείς εδώ στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Βγήκε, λοιπόν, ο Δραγασάκης και κατήγγειλε τον Μπαλτάκο ότι «περνούσε» περίεργες τροπολογίες για λογαριασμό επιχειρηματιών. Ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει ονόματα.


Για παράδειγμα, θα είχαν μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία οι καταγγελίες, αν μας έλεγε κάτι πιο συγκεκριμένο για τη σχέση του Μπαλτάκου με τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα «Π», όταν ο Μπαλτάκος ήταν πανίσχυρος, αποκάλυπταν τις τροπολογίες, αλλά και τις παρεμβάσεις που γίνονταν προκειμένου να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης το «γατάκι από τη Νίκαια».

Τότε που περνούσαν νόμους για να συμμετάσχει στην αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ ένας επιχειρηματίας που δεν είχε ούτε δικαίωμα υπογραφής στην ελληνική επικράτεια. Οπως και τότε, έτσι και τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ μασουλάει τα λόγια του. Δείχνει να φλερτάρει με τον μικρομέτοχο. Γιατί δεν θέλω να πιστέψω τα άλλα, που διαδίδουν κάτι κακές γλώσσες!  

Η ένοχη σιωπή της Κουμουνδούρου αποτελεί χρυσή ευκαιρία για τους κυβερνώντες προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως στο ΣΔΟΕ, στους οικονομικούς εισαγγελείς, αλλά και στην Οικονομική Αστυνομία να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι απαραίτητοι έλεγχοι στις επιχειρήσεις Μελισσανίδη. Υπάρχει μπόλικο ζουμί. Αρκεί να το αποφασίσουν!